Efter att ha sett en bilförare överge en hund längs vägkanten stannade den här budbäraren och räddade hunden - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Efter att ha sett en bilförare överge…
Den här autistiska pojken bestämmer sig för att öppna ett café efter det att ingen velat anställa honom Den här hunden avgudar sin granne och insisterar på att hälsa på henne varje dag

Efter att ha sett en bilförare överge en hund längs vägkanten stannade den här budbäraren och räddade hunden

Av sofia
6.461
Advertisement

När du arbetar på gatorna varje dag kan du verkligen se allt möjligt. Positiva situationer och vänliga människor, men även negativa episoder, som gör dig förvånad eller saker som ibland till och med kan göra dig arg. Just detta var fallet med Jason Harcrow, en förare för det välkända företaget UPS i Kalifornien.

Medan han körde sitt fordon under en normal arbetsdag fångades hans uppmärksamhet av ett scenario som ingen utav oss skulle vilja se.

En bil framför honom stannade, föraren vevade ner bilrutan, kastade ut en valp ur bilen och lämnade sedan platsen som om ingenting hade hänt. Jason var på rätt plats vid rätt tidpunkt och tvekade inte ett ögonblick med att rusa fram för att rädda det stackars djuret, som annars skulle ha riskerat att bli överkört. Vägen var faktiskt väldigt trafikerad och hans snabba ingripande var avgörande.

Mannen var mycket modig. Trots den farliga situationen lyckades han hålla sig lugn och se till att få den lilla hunden i säkerhet. Han tog den i famnen och åkte omedelbart till närmaste polisstation, där han lämnade valpen i säkert förvar hos poliserna, som sedan anförtrodde hunden till djurräddningstjänsten.

Hastigheten med vilken Jason räddade valpen var avgörande. Tyvärr hann han inte läsa registreringsskylten på bilen från vilken hunden kastades, men om han inte hade ingripit omedelbart skulle hunden ha varit i fara.
 

Den lilla hunden mår lyckligtvis bra och efter att ha blivit omhändertagen på djurskyddshemmet i Stanislau är han på utmärkt humör och kommer antagligen att bli adopterad av en familj som kan ta hand om honom som han förtjänar.

Nyheten om Jasons gest spred sig omedelbart, både på företaget han arbetar för och på nätet. Av denna anledning fick den storhjärtade mannen mycket beröm för sig modiga gest. Förhoppningen är att även om det finns många människor i världen som tyvärr bestämmer sig för att skada hjälplösa varelser, så finns det alltid någon precis som denna förare som är redo att göra dem lyckliga, samt ge dem skydd och tillgivenhet.
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack