x
Den här familjen lämnar några godsaker…
7 egenskaper som gör människor födda i Lejonets tecken mycket speciella En häst kommer in i en okänd människas hus och ägaren bekräftar att hästen älskar att vara inomhus

Den här familjen lämnar några godsaker till budbäraren som jobbar under julhelgen och han dansar av glädje när han upptäcker det

12 December 2019 • Av sofia
1.750
Advertisement

När julen närmar sig är det normalt att känna dag för dag hur pressen att köpa presenter ökar. Tack vare internets enorma genomslagskraft, har shopping under helgdagarna blivit enklare idag än för 20 år sedan. Idag är det bara att klicka på datorn och hitta "1-dags frakt" för att se till att hinna köpa presenter till din partner eller till dina föräldrar i tid. Den lätthet med vilken vi beställer på nätet och hur ofta vi gör det under jul har gjort arbetstimmarna nästan outhärdliga för alla de stackars bud som rusar mellan en leverans och en annan utan att stanna.


Att arbeta under press och så regelbundet under helgdagarna, kan bli riktigt tröttsamt för alla de som, för att tjäna lite extra pengar, inte håller tillbaka mot trötthet. Frustrationen är dock densamma. Därför beslutade en kvinna att överraska en ung budbärare som var tvungen att leverera ett paket till henne.

När han kom för att leverera paketet till henne såg killen att det fanns något på stolen på verandan och stannade för att titta på vad det var.
 

På stolen hade kvinnan lämnat en korg med lite tilltugg och drycket inuti och en lapp på vilken det stod: "UPS, USPS, AMAZON, FEDEX - Ta något att tugga på under dina turer. Tack för att du gjorde min julshopping så enkel".

Advertisement

En gest som tydligen verkar ha lyst upp den gråa arbetsdagen för budkillen. Killen verkade inte bara riktigt glad över att ha hittat de godsaker som ställts ut för honom, utan han uttryckte även hur nöjd han var med en liten dans på sin väg tillbaka till budbilen.

Budkillens reaktion filmades med övervakningskameran - en video som omedelbart blev viral och fick kommentarer från många användare. Många tycker att kvinnans idé är mycket trevlig och har blivit sugna på att göra samma sak själva. Å andra sidan är det vänlighet som kommer att rädda världen... och åtminstone under julen bör vi alla sträva efter att vara lite mer vänliga!

Här kan du se videon.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack