Den här kvinnan lyckades få sina 17 husdjur att posera för en minnsevärd bild - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här kvinnan lyckades få sina 17…
Den här mannen återförenas med sin katt efter 7 år, han trodde att han förlorat den för alltid Den här jätten är en perfekt barnvakt, varje gång den hör barnet gråta hämtar den en leksak för att lugna bebisen

Den här kvinnan lyckades få sina 17 husdjur att posera för en minnsevärd bild

Av sofia
1.344
Advertisement

För många människor räcker det med att bara ha ett husdjur hemma. Föreställ dig då när dina husdjur då plötsligt blir... 17. Om du i det här fallet skulle vilja ta en bild med dem, skulle det vara ett riktigt svårt projekt. Men det finns djurägare som är så bestämda att de vägrar ge upp innan de lyckas ta den perfekta bilden tillsammans med sina älskade djur.

Detta är fallet med Kathy Smith, 30 år från Wales, stolt ägare av 8 hundar och 9 katter, som lyckades fullfölja ett mycket stort projekt, nämligen att få dem att posera och fotografera alla tillsammans!

via: BBC

Ett megafamiljeporträtt, där de svåraste djuren att involvera var, som förväntat, katterna. Hundarna, som är mer fogliga och väluppfostrade hade inga problem med att posera och att sitta still under fotograferingen, men det tog åtminstone tre försök för att få katterna, som motiverades med välsmakande doser av mat, att titta in i kameran tillräckligt länge för att Kathy skulle kunna fånga detta magiska ögonblick.

Efter att ha tagit detta foto, som snabbt blev populärt på nätet, berättade kvinnan att hon insåg hur många de faktiskt är när alla var tillsammans och inte utspridda i huset. Det som är säkert är att hennes hem alltid kommer att vara ganska rörigt och kaotiskt, med tanke på att Kathy förutom hundar och katter även tar hand om en igelkott, fyra papegojor och några fiskar.

Faktum kvarstår att Kathys bild förblir ett riktigt minnesvärt foto. Hennes "stam" är ännu ett, underbart exempel på hur glädjande det är att leva med djur!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack