En pappa filmar sin dotter under 20 år och gör en video som påminner oss om hur snabbt våra barn växer - TittaPaVideon.se
x
En pappa filmar sin dotter under 20…
En kusin som vän är som det syskon vi alltid velat ha En grupp naiva tjuvar suger av misstag upp avföring från en lastbil i tron att det var bensin

En pappa filmar sin dotter under 20 år och gör en video som påminner oss om hur snabbt våra barn växer

05 December 2019 • Av sofia
9.846
Advertisement

Barn växer upp snabbt och vi inser det inte förrän vi har ett eget barn i våra händer som förändras dag efter dag. Föräldrar är stolta över att se sina barn växa upp, först som bebisar, sedan allt mer självständiga barn och sedan vuxna redo att starta sina egna liv. Samtidigt följs vi under våra barns uppväxt av en känsla av nostalgi.

Frans Hofmeester, har gjort en mycket vacker video som visar hur hans lilla flickan har förändrats från 0 till 20 år. Ett mycket långt projekt som fortsätter att locka föräldrar över hela världen.
 

via: Motherly

Det här är Lotte bara några veckor efter födseln

Lottes pappa heter Frans Hofmeester och är en holländsk regissör som ser sin dotter förändras dag efter dag, så han beslutar att filma henne varje vecka. Sedan, månad efter månad börjar han ha dussintals videor, som han klipper ihop för att titta på sitt barns uppväxt.

Han publicerade den första videon när Lotte var 12 år. Videon, som publicerades på YouTube, har lockat föräldrar över hela världen som, precis som Frans, är väl medvetna om hur mycket deras barn växer upp alltför snabbt.

Advertisement

Frans fortsatte sedan projektet fram till sin dotters tjugonde födelsedag. Ett mycket viktigt mål för flickan, som nu är nära att komma in i vuxen världen.

Videon är ett vackert minne för Lottes föräldrar men också ett meddelande till alla världens föräldrar: missa inte ett ögonblick av era barn, för de blir vuxna och självständiga på nolltid!

Missa inte hela videon om Lottes uppväxt, från 0 till 20 år!

Tags: MärkligtBarnOtroligt
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack