Han köper en förlovningsring och friar genom att gömma den i en låda med McNuggets - TittaPaVideon.se
x
Han köper en förlovningsring och friar…
Tillägnat alla pappor som alltid kommer att finnas där för sina barn trots tidens gång Utan operation har den här kvinnan gått ner 110 kg genom att dansa Zumba varje dag

Han köper en förlovningsring och friar genom att gömma den i en låda med McNuggets

03 December 2019 • Av sofia
664
Advertisement

Vissa människor tillbringar veckor för att organisera det perfekta frieriet, men en kille har visat att allt du verkligen behöver i dessa fall är 20 minuter och en McNuggetskartong. Detta berättar i alla fall en framtida brud om sitt frieri på Facebook i en grupp där hon förklarar i detalj hur hennes man friade endast 20 minuter efter att ha fattat det spontana beslutet på nolltid.

via: The Sun

Istället för att slösa tid på att försöka övertyga juvelerare, skyndade den impulsiva mannen till närmaste Walmart och ringde sin flickväns bästa vän för att be henne om råd om vilken typ av ring han skulle köpa till sin flickvän.

När den lilla, om än avgörande, detaljen hade lösts, beslutade sig den övertygade mannen om att stanna och köpa något som han visste att hans flickvän skulle älska: McNuggets. Hustrun förklarade i inlägget som publicerades i Facebook-gruppen att hon hade tagit en tupplur medan hennes pojkvän var ute och gjorde sina ärenden, så hon var fortfarande sömnig när han kom hem och gav henne kartongen med McNuggets.

Mannen hade smart nog gömt den svarta sammetslådan inuti McDonalds kratongen, så när flickan öppnade den såg hon att förutom kycklingbitarna fanns där även något annat... Lyckligtvis tog det inte lång tid för kvinnan som snart skulle vara förlovad att förstå vad det var när hon öppnade lådan och såg förlovningsringen!

Även om berättelsen pubblicerades i en ironisk Facebook-grupp, var denna spontana kärleksförklaring tillräcklig för att vinna över många webbanvändare, av vilka många ansåg frieriet vara mycket äkta och tilltalande. Kort sagt, om du letar efter ett snabbt och enkelt sätt att göra ett seriöst och varaktigt frieri... är McDonald's mat ett bra tillvägagångsätt!
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack