Tillägnat alla pappor som alltid kommer att finnas där för sina barn trots tidens gång - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Tillägnat alla pappor som alltid kommer…
Vänskap mellan kvinnor existerar och är effektiv för att motarbeta vardagens stress Han köper en förlovningsring och friar genom att gömma den i en låda med McNuggets

Tillägnat alla pappor som alltid kommer att finnas där för sina barn trots tidens gång

Av sofia
689
Advertisement

De uppoffringar som föräldrar gör för sina barn är verkligen många och kanske, även när dessa barn vuxit upp och bildat en egen familj, är det svårt att inse hur mycket deras mamma och pappa har uppoffrat i livet för att göra att deras barn ska kunna känna sig uppfyllda och glada, även när det gäller små saker och till synes obetydliga gester. Denna rörande berättelse kommer att värma ditt hjärta och visa dig de många uppoffringar som en pappa  gör för sin dotter utav kärlek.

image: Max Pixel

I morse förväntade jag mig inte att jag skulle ha punktering på mitt bildäck... Jag hade precis lämnat min dotter i skolan och medan jag körde hem, skriker plötsligt en man på mig: DÄCKET! Jag visste inte vad jag skulle göra, och jag tänkte automatiskt på min far.

Jag är en gift kvinna och min man stöttar mig alltid, men i det här fallet kunde jag inte låta bli att ringa min pappa. Jag ringde honom och sa: "Pappa, är du upptagen?" och han svarade: "Vad händer, gumman? Vad behöver du? Är allt okej?" Jag svarade: "Jag har fått punktering och måste åka till jobbet. Tyvärr, där jag är är det helt tomt och det finns inga människor. Pappa svarar: "Jag är på väg."

Det tog min pappa mindre än 20 minuter för att hjälpa mig och medan han gjorde det gav han mig en tallrik och en kopp full med kaffe och sade: "Jag är ledsen att jag inte kom fram tidigare, men jag bestämde mig för att ta med lunch till dig så att du kunde äta."

I det ögonblicket ville jag nästan gråta när jag såg honom där, med sitt redan gråa hår, men med samma styrka som alltid. Medan han bytte däcket tänkte jag på det här: "Min pappa finns alltid där för mig"... När han var klar sa han: "Ring alltid, jag älskar dig." Även om han fysiskt inte längre är samma unga man som han var för länge sedan, full av energi, lever samma ande kvar, han ger samma kärlek och samma beskydd som han brukade göra när jag var liten...

Du som har dina föräldrar kvar i livet, berätta alltid hur mycket du älskar dem, och kom ihåg att det spelar ingen roll om du är gift, det spelar ingen roll om du bor långt borta... Din pappa, din mamma, din familj kommer alltid att finnas där för att hjälpa dig. Det är de som ger dig tryggheten att vad som än händer kommer du aldrig att vara ensam.

För en pappa är alltid en pappa.
 

Tags: FamiljKärlek
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack