Att ha en son i hemmet är som att ta hand om en prins för resten av livet - TittaPaVideon.se
x
Att ha en son i hemmet är som att ta…
Den här mannen gråter av lycka när han lyckas rädda sin hund som fastnat i ett rävgryt Den här pojken är färgblind och ser färger för första gången tack vare rektorns hjälp

Att ha en son i hemmet är som att ta hand om en prins för resten av livet

01 December 2019 • Av sofia
1.289
Advertisement

Vissa kvinnor föredrar att få en dotter eller tror (felaktigt) att moderskapet skulle vara enklare med en flicka. Att vara mor till en pojke har dock flera fördelar, en son kommer att titta på dig med förundran, han kommer att beundra dig i alla åldrar och du kommer, i hans sinne, att vara den eviga föreställningen av kvinnlig perfektion och en referenspunkt i hans liv. Här är 10 skäl till varför det att ha en son betyder att ha en drömprins för livet och detta är något som alla mammor i världen vet!

  • Kläder: När du har en dotter är det mycket roligare att välja kläder till henne. Bland allt det rosa, allt glitter och pompoms, du vet inte längre vart du ska ta vägen. Men pojkkläder är enklare och detta begränsade utbud är definitivt en fördel, det kommer att göra ditt val och ditt liv som mamma enklare. För i slutändan kommer du inte att spendera särskilt mycket för att klä ditt barn!
  • Hår: Vågigt, lockigt eller rakt hår? Få inte panik, det är en pojke! Det kommer att kräva väldigt lite underhåll och du kan till och med klippa det själv hemma. Glöm de frisörbesök som man har med flickor, med söner räcker det med en kam .
  • Kärlek: Kalla det ett Oedipus-komplex om du vill, men ingen kan förneka att söner har en speciell kärlek till sin mamma. En son är den enda mannen som kommer att tycka att du är vacker, även om du är trött, med svullna ögon och rufsigt hår!
  • Smeknamn: Min lilla kille, min lilla apa... Vad kallar du ditt barn? Barns smeknamn tenderar att vara konstiga, men din son har visat dig att detta inte alltid är fallet, eftersom de på insidan uppskattar den moderliga ironin... Det är ett trevligt sätt att uttrycka din kärlek till din lilla prins.
  • Mens: Även flickors ivrigaste försvarare är rädda för deras tonår och hormonella humörsvängningar. Att ha en son är också ett sätt att klara sig undan denna kritiska period. Naturligtvis har pojkarna också sina kritiska ögonblick, men i mindre utsträckning och ni kommer åtminstone säkerligen aldrig att ha mens på samma gång!
image: Pixabay
  • Färger: Fråga mammor till flickor, rosa blir snabbt tjatigt. Men vi har aldrig hört någon klaga på för mycket blått, grönt eller brunt och detta säger allt!
  • Energi: Söner tenderar att vara väldigt fysiska och ha mycket energi. Det är ett riktigt nöje (ibland skrämmande och tröttande) att se honom när han tar sig ut på ett äventyr och upptäcker världen runtomkring sig.
  • Press: En pojke är mer benägna att vilja gifta sig med någon som du än att vara som du. Att ha en tjej betyder att visa henne hur man ska vara en kvinna, på gott och ont, men med en pojke har du inte den typen av press på dig!
  • Leksaker: Alla mammor vet att deras barndom handlade mer om Barbiedockor än om samlarbilder av fotbollsspelare. Att ha en son är en möjlighet att upptäcka leksaker som du kanske inte känner till.
  • Faderskap: Din svärmor har säkert berättat historier om din man, men ingenting är bättre än att se honom återvända till barndomen med sin lilla son. Det är alltid särskilt rörande att se kompliciteten och kärleken mellan de två männen i ditt liv. Ju mer harmoni mellan husets män, desto mer lycka i familjen!

En mammas arbete är riktigt hårt, men våra barn ger oss även mycket tillfredsställelse!

Tags: BarnFamilj
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack