Den här hunden levde bredvid tågrälsen under en hel månad i väntan på sin försvunna ägare - TittaPaVideon.se
x
Den här hunden levde bredvid tågrälsen…
20 bilder som visar att katter verkligen har en konstig känsla för humor En 10-årig pojke byggde en kanot för att rädda några djur som höll på att drunkna

Den här hunden levde bredvid tågrälsen under en hel månad i väntan på sin försvunna ägare

02 December 2019 • Av sofia
1.975
Advertisement

Vi vet hur mycket hundar knyter an till sina ägare och den här historien ger oss ännu en rörande bekräftelse på detta. Huvudpersonerna är en herrelös hund och en ung 27-åring med depressionsproblem. Tyvärr är slutet på denna historia inte ett lyckligt slut, men det påminner oss om hur mycket en hund är mycket mer än ett husdjur.

Det hela började nära en järnvägsstation, där den unge mannen gick till jobbet och där hunden hade vandrat runt under en tid.

via: Clarin
image: Clarin

Facundo Brusco är namnet på den 27-åriga killen. Han arbetade i en djuraffär, som han åkte till med tåg. En dag på stationen träffade han en liten hund och bestämde sig för att ge honom mat och vatten. De träffades varje dag, på utresan och i slutet av dagen när den unge mannen kom hem efter jobbet.

image: Clarin

Facundo led sedan flera år av depression och trots att han medicinerade, förbättrades hans situation inte. En morgon bestämde han sig för att avsluta allt och vänta på att ett tåg som skulle passera just den stationen där han träffade den lilla hunden.

Följande dagar märkte de människor som tog tåget på den stationen och som hade sett det band som hade skapats mellan hunden och mannen en förändring i hunden, han vandrade runt på stationen och letade efter något eller någon. Så småningom såg de honom sätta sig längs spåret, nära den punkt där hans ägare tagit sitt liv den tragiska dagen.

Advertisement
image: Clarin

Hunden ville inte flytta på sig, så några volontärer byggde ett skydd för natten och för regnet. En förening tog sedan hand hunden, tog honom till ett tillfälligt hem i väntan på adoption. Det var inte lätt att ta den, hunden var rädd och gnällde. Medlemmarna i föreningen döpte om den hunden Toto och delade hans historia på sociala medier.

Det var på sociala medier som Facundus familj insåg att hunden var den samma som den unge mannen tagit hand om. Killens mamma berättar om ett mycket rörande sammanträffande, nämligen att Toto var det smeknamn som Facundu hade fått hemma. "Jag hade bett Facundu att ge mig ett tecken för att veta att han var i frid och nästa dag fick jag höra om hunden" berättar hans mamma.

För den unge mannens familj fanns det inga tvivel, deras uppgift vara att ge Toto ett hem, för detta är vad Facundo skulle ha velat. Toto bor nu under ett tak och är älskad precis som pojken var och familjen tror att det hela inte kan ha varit ett sammanträffande.

Tags: DjurHundarRörande
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack