Den här 2-åriga lilla hunden är så liten att den ser ut att vara en valp - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här 2-åriga lilla hunden är så…
Efter det att hans mamma dött blev den här killen med Downs syndrom adopterad av sin stödlärare De säljer allt och reser iväg för att se världen - det här pensionerade paret förverkligar en livsdröm

Den här 2-åriga lilla hunden är så liten att den ser ut att vara en valp

Av sofia
6.799
Advertisement

Cavalier King Charles Spaniel är en ras av små hundar, men så liten som på bilden nedan har du nog aldrig sett en! Om du har klickat för att se artikeln har du antagligen lockats av den lilla hundens söta lilla ansikte liksom av hans stora ögon. Vem kan motstå en sådan kärleksfull blick? Det speciella med den här lilla hunden, som nu har blivit en riktig influencer på Instagram med sina 186 tusen följare, är dess mycket lilla storlek.

Vanligtvis är Cavalier King Charles Spaniel små hundar som uppnår en vikt på cirka 5,5 kg, men den här lilla hunden som heter Nessa väger bara 3,4 kg!

Dess lilla storlek är dock inte resultatet av en genetisk mutation och påverkar inte hälsan på något sätt. Nessa mår bra och är 2 år gammal, så hon är redan fullvuxen.
 

Advertisement

Titta vilka söta ögon!

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Tags: DjurHundarFotografi
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack