Den här gatuhunden hittades i snön ihopkurad för att skydda små nyfödda kattungar - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här gatuhunden hittades i snön…
De säljer allt och reser iväg för att se världen - det här pensionerade paret förverkligar en livsdröm Förälska dig i en Skytt - de sätter sina nära och kära före allt annat

Den här gatuhunden hittades i snön ihopkurad för att skydda små nyfödda kattungar

Av sofia
9.993
Advertisement

En mycket uppmärksam dam med ett stort hjärta upptäckte på sin väg hem med bilen under en natt när temperaturen var nära noll att något rörde sig vid vägkanten. För att se vad det var, stannade kvinnan, vilket var tur eftersom hennes ingripande senare skulle visa sig vara avgörande. Vid första ögonkastet var det en darrande hund som antagligen hade blivit  övergiven. Men när kvinnan inte lyckades locka med sig hunden till bilen, insåg hon det verkliga skälet till att djuret låg ute i kylan och frosten den natten.

Den lilla hunden, ihoprullad längs kanten av en snötäckt väg, var inte ensam. Kvinnan upptäckte snart att hunden försökte skydda några kattungar som bara var några dagar gamla. Den söta lilla hunden tänkte inte på sig själv den natten och lät sig styras av sin moderinstinkt för att skydda de små. Kvinnan kunde inte låta bli att ta med sig dem alla i sin bil och köra dem till skyddshemmet för husdjur och vilda djur Pet and Wildlife Rescue och rädda dem från kylan.
 

Mellan hunden och dessa små kattungar, hade ett mycket starkt band skapats. För volontärerna på skyddshemmet verkade omständigheterna vara ganska tydliga då de misstänkte att hunden hade räddat livet på de stackars kattungarna och nu verkade djuren vara oskiljaktiga. "Om det inte hade varit för den här lilla hundens närvaro, skulle kattungarna troligen inte ha överlevt med tanke på hur kallt det var igår kväll" berättar en av volontärerna på djurskyddshemmet.

Kattungarna mår bra nu och kommer att vaccineras. Under tiden insisterar den söta herrelösa lilla hunden som räddade dem med att övervaka deras framsteg genom att besöka dem regelbundet varje dag - precis som en stolt mamma.
 

Advertisement

Om ingen ägare dyker upp för att göra anspråk på dem kommer kattungarna och hunden att bli tillgängliga för adoption.

En berättelse som verkligen värmer hjärtat.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack