Den här lilla valpen blev övergiven av sina ägare för att hon var sjuk, men hon fick ett nytt liv tack vare den här tjejens stora hjärta och omtanke - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här lilla valpen blev övergiven…
Efter att ha förlorat sin son bestämde sig den här mamman för att donera sin bröstmjölk till barn i svårighet En stark kvinna jagar inte människor som inte värdesätter henne, ibland ersätter hon dem istället

Den här lilla valpen blev övergiven av sina ägare för att hon var sjuk, men hon fick ett nytt liv tack vare den här tjejens stora hjärta och omtanke

Av sofia
5.001
Advertisement

Vi kommer aldrig att sluta beröras av alla berättelser om försvarslösa djur som misshandlats, övergivits eller helt enkelt haft mer otur i livet än andra. Man kan helt enkelt inte förbli likgiltig inför dessa varelser som aldrig har haft någonting i livet, även om de sedan på ett eller annat sätt lyckats återhämta sig och hitta en balans.

Detta är fallet med Terra, den lilla hunden, som lider av skabb och levde under riktigt kritiska förhållanden. Inte bara med avseende på hennes hälsa, utan också för att familjen som hade henne hemma övergav henne när de första symptomen på denna hudsjukdom dök upp.

via: Metro
image: Facebook

Täckt av sår, rädd och med stora delar av sin päls förlorad på grund av inflammationen som genererats av vissa parasiter som kan attackera hundar, tvingades den stackars valpen också gå igenom traumat att bli övergiven, utan någon som kunde ta hand om henne.

Skabb är en degenerativ sjukdom, men från vilken hundar, med rätt behandling och ett snabbt ingripande, kan återhämta sig. Lyckligtvis befann sig Terra på anläggningen där den 21-åriga Jessie DeFreitas, en veterinärassistent från Sussex, arbetar, som har beslutat att ägna all sin uppmärksamhet och expertis till att hjälpa henne att återhämta sig.

Som tur var fick denna valp med sin magnetiska blick all den vård som behövdes, tillsammans med mycket kärlek, en aspekt av livet som nästan varit okänd för henne fram tills dess, eftersom hennes tidigare ägare av rädsla hade beslutat att inte röra henne längre.

image: Facebook

För Jessie var mötet med Terra kärlek vid första ögonkastet. Flickan blev så rörd av den lilla hunden att hon kände sig tvungen att ta hand om honom personligen, även om hon redan hade en annan hund och fyra katter i hemmet.

Allt detta, innebar för Terra bokstavligen att återfödas. Titta bara på hans foton för att inse vilken djup förvandling han har genomgått, tack vare den nya mänskliga vännens värdefulla hjälp. På bara tre månader har valpen inte bara återfunnit sin underbara bruna och vita päls, utan även det lugn och den kärlek som den hade ett stort behov av.

En mycket rörande historia som sprider säker hopp och glädje och visar att även om du är i en mycket svår situation kan du hitta lyckan igen. Du måste bara tro på det och aldrig förlora hoppet.
 

Advertisement
image: Facebook
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack