Efter att ha förlorat sin son bestämde sig den här mamman för att donera sin bröstmjölk till barn i svårighet - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Efter att ha förlorat sin son bestämde…
Att tvingas ta farväl av en förälder är mycket smärtsamt och man är aldrig riktigt förberedd på den smärtan Den här lilla valpen blev övergiven av sina ägare för att hon var sjuk, men hon fick ett nytt liv tack vare den här tjejens stora hjärta och omtanke

Efter att ha förlorat sin son bestämde sig den här mamman för att donera sin bröstmjölk till barn i svårighet

Av sofia
2.507
Advertisement

Ibland är graviditeten ett ögonblick som är lika lyckligt som det är känsligt. Att bära på ett barn går tyvärr inte alltid som planerat och under de månader som mamman bär på sitt barn kan hon få kännedom om obehagliga saker.

Precis som med den kvinnan som är huvudpersonen i vår berättelse, men som har lyckats förvandla en extremt dramatisk situation till en konkret hjälp och en altruistisk handling gentemot människor i svårighet. Låt oss kika på vad hon gjorde.

via: Fox News

Hennes namn är Sierra Strangfeld och ungefär halvvägs genom sin graviditet fick hon veta att hennes son Samuel hade drabbats av Trisomy 18, ett mycket sällsynt genetiskt tillstånd med en förekomst av 1 barn på 6000. Det stod klart att barnet inte skulle ha överlevt särskilt länge, varken i sin mammas mage eller utanför den.

Efter en akut kejsarsnitt, kom barnet tillvärlden, men levde endast i tre timmar. En dramatisk händelse som skulle få vem som helst att tappa hoppet. Sierra har, trots den enorma smärta som hon tvingades uppleva i detta ögonblick, lyckats vara tillräckligt klarsynt för att fatta ett mycket viktigt beslut.

Därför donerade hon över 16 liter av sin modersmjölk till mödrar med barn i svårighet. Tack vare denna handling fick hennes sons liv mer mening och ett specifikt syfte. Mjölken som delades ut på sjukhuset har faktiskt hjälpt många nyfödda som av olika skäl inte kunde få mat direkt från sina mammor.

Efter Samuels död ville Sierra och hennes man hedra hans minne genom en medvetenhetskampanj om Trisonomy 18, som de hoppas kommer att bana väg för födelsen av en stiftelse och andra välgörenhetsinitiativ inspirerade av dessa barn.

Arvet som detta barn lämnade efter sig fick en grundläggande roll i livet för många mammor och barn, som räddades tack vare Sierras rörande och osjälviska gest, ett föredöme för oss alla.
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack