Den här hunden tar med mat till tiken som ammar deras gemensamma valpar - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här hunden tar med mat till tiken…
Hunden med ett människoansikte, den här hundens blick är så intensiv att den ser mänsklig ut Personalen på den här bussstationen erbjuder gatuhundar skydd med filtar och gamla bildäck

Den här hunden tar med mat till tiken som ammar deras gemensamma valpar

Av sofia
10.883
Advertisement

Att få barn är en oerhört viktig händelse, som vi människor oftast upplever med stor glädje. Kvinnan kan behöva lite extra hänsyn under graviditeten och omedelbart efter det att hon har fött måste hon ha lite lugn och ro för att återhämta sig. Även i djurvärlden kan det vara så och även djur visar i vissa fall sin tillgivenhet till "partnern". Detta är åtminstone fallet med denna omtänksamma hund som kom med ett litet mellanmål till den tiken som ammade deras valpar.

image: Youtube / Ledi Tramp

Som du kan se på videon håller den vita hunden på att mata sina valpar, medan hennes "partner" med svart päls stöttar henne och ser till att hon har allt det hon behöver och kommer med en bit mat till henne. Utöver denna kärleksfulla gest visade hunden även sin kärlek till tiken genom att lägga sig ned bredvid henne. En kärlek som visar hur mycket dessa varelser älskar och bryr sig om sin familj.

Så mycket kärlek! Detta kan säkert inte sägas om alla levande varelser, men dessa två små hundar verkar verkligen älska varandra väldigt mycket.

Advertisement
Tags: DjurHundarRörande

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack