En gammal man tar med sin sjuka hund till ett sjukhus och läkarna blir så rörda att de bestämmer sig för att försöka hjälpa den - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En gammal man tar med sin sjuka hund…
Personalen på den här bussstationen erbjuder gatuhundar skydd med filtar och gamla bildäck I skolan skäller lärarna på honom för att han inte slutar rita, men en restaurang anställer honom för att dekorera väggarna i lokalen

En gammal man tar med sin sjuka hund till ett sjukhus och läkarna blir så rörda att de bestämmer sig för att försöka hjälpa den

Av sofia
1.194
Advertisement

Det finns otaliga berättelser som vittnar om hur kraftfullt bandet mellan en människa och en hund kan vara. Vänner sedan urminnes tider som tar hand om varandra dag efter dag.

På Facebook har nyheten om en man cirkulerat som på sitt eget sätt, med en nypa naivitet, visade hur starkt det känslomässiga bandet kan vara mellan en människa och en hund. Det hela började när den gamle mannen som såg sin hund bli sjuk, beslutade sig för att ta honom till ett sjukhus... för människor!

Nyheten kommer från Huejotzingo, en liten stad i centrala Mexiko. Mannen hade lagt märke till att hans hund inte mådde bra, han varken åt eller drack, och var mycket svag. Han tog sig till närmaste sjukhus med den lilla hunden insvept i en säck och bad läkarna att ta hand om hunden.

Som förväntat sa läkarna till mannen att detta inte var rätt plats att behandla hunden på och att han var tvungen att åka till en veterinärklinik, inte till ett vanligt sjukhus.

Mannen var mycket orolig för sin trogna följeslagare och bad återigen ödmjukt dem att göra något för honom och hunden och inför en så naivt gullig begäran kunde läkarna inte säga nej.

Advertisement

Läkarna undersökte valpen och upptäckte att han var uttorkad, gnällde och var svag. De gav honom antibiotika och dropp och på kort tid visade hunden de första tecknen på förbättring.

Tårar av glädje rann ned för mannens kinder inför läkarnas hjälp och för glädjen över att inte behöva säga adjö till sin stckars hund.

Även läkarna var nöjda med hur det hela hade gått. De sade till och med till mannen att komma tillbaka om hunden kände sig sjuk igen!

Tags: DjurHundarRörande
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack