Flickan ser sin nyfödda syster för första gången och blir rörd till tårar - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Flickan ser sin nyfödda syster för…
I danska skolor får man lära sig empati - barnen lär sig att älska, skratta och hjälpa andra Min mamma har lärt mig allt, utom hur man lever utan henne

Flickan ser sin nyfödda syster för första gången och blir rörd till tårar

Av sofia
6.160
Advertisement

För ett barn är nyheten om en lillebror eller en lillasyster på väg alltid något stort. I vissa fall är det "kärlek vid första ögonkastet" redan innan blickarna möts, i andra fall tar det tid för det äldre syskonet att ta emot det andra barnet. Det som dock är säkert är att i detta lilla lilla hjärta rör sig mycket intensiva känslor, särskilt när det är dags att se sin egen bror eller syster för första gången.

Fråga Little Addy om den dagen när hon såg sin nyfödda syster för första gången inte är en dag som hon kommer att komma ihåg för resten av livet!

Addy, som är 6 år, väntade i 9 månader för att äntligen få se den efterlängtade lillasystern komma ut. Mamman hade gjort ett bra jobb med att få flickan att vänja sig vid idén att bli storasyster och att dela huset, sina föräldrar och i framtiden även sina leksaker med ett annat barn.

Den dagen hon äntligen föddes var Addy väldigt uppspelt enbart av tanken att kunna röra, krama och pussa sin syster. Hon är den första som kommer in i rummet där mamman ligger med bebisen, medan pappan håller mobiltelefonen för att filma en video, säker på att Addy kommer att reagera på ett väldigt gulligt sätt.

Advertisement

Addy närmar sig med spänning, man vet inte om det är för att hon ska se sin mamma igen eller för att få lära känna sin syster. Viljan att få krama om henne kan verkligen läsas i hennes ansikte. Mamman låter henne hålla barnet och inviger därmed förhållandet mellan systrarna som kommer att vara livet ut.

Som vuxna kommer Addy och hennes lilla syster att kunna titta på den här videon och minnas hur deras underbara förhållande startade! Se till att du har näsdukarna framme när du ska se filmen då innehållet är mycket rörande!
 

Tags: BarnRörande

Addy meets Maddy for the 1st time "For licensing/commercial usage, please contact licensing@rumble.com"

Pubblicato da Dale Benson su Mercoledì 16 ottobre 2019
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack