Den här flickan sparar alla gåvor som hon har fått av en grupp korpar som hon matar sedan 4 år tillbaka - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här flickan sparar alla gåvor…
John och Edith som båda överlevt förintelsen firade år 2019 sin 73:e bröllopsdag Hur du planterar ett citronträd i en kopp och får ditt hem att alltid dofta gott

Den här flickan sparar alla gåvor som hon har fått av en grupp korpar som hon matar sedan 4 år tillbaka

Av sofia
4.835
Advertisement

Gabi Mann, den lilla huvudpersonen i denna vackra sanna historia, är bara 8 år gammal men har under fyra år haft ett vänskapsförhållande med en grupp korpar som hon matar varje dag med fågelfrön. Som svar, har korparna gett henne alla möjliga slags gåvor genom åren som ett tecken på sin tacksamhet. Gabi bevarar varenda liten gåva från dessa fåglar i noggrant märkta plastpåsar!
 

via: BBC News
image: BBC/YouTube

Gabi från Seattle, Washington, började mata korparna med sin bror nästan av en slump i slutet av 2013 och noterade att fåglarna i fråga inte bara uppskattade fågelmaten som de lämnade på busshållplatsen varje morgon för dem, men de började också anta beteenden där de tydligt visade sin tacksamhet för barnens generösa handlande.

image: BBC/YouTube

Lite i taget började hela Gabis familj att intressera sig för dessa generösa kråkor som samlades varje dag och väntade på att flickan skulle kliva av skolbussen eller komma hem i väntan på mat, mestadels matrester, jordnötter och hundmat på burk. Det var just denna vana som gjorde att kråkorna började ge henne gåvor.

Dessa svarta fåglar har donerat allt möjligt till Gabis familj genom åren, allt från skruvar till begagnade örhängen, gångjärn, blanka stenar, konstiga metallbitar och till och med linsskyddet från Lisas kamera, Gabis mamma, som hon hade tappat bort några dagar tidigare medan hon tog bilder av en vithövdad havsörn.

Advertisement
image: BBC/YouTube
image: BBC/YouTube
image: BBC/YouTube

Denna berättelse är utan tvekan ett bevis på att dessa fåglar, ofta felaktigt kopplade till negativa sammanhang och negativa känslor, verkligen är bland de mest intelligenta rovfåglarna som finns på denna planet. Lita på lilla Gabi Mann!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack