En kvinna räddar en skadad hund från vägen, men veterinärerna upptäcker att det är en coyote - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En kvinna räddar en skadad hund från…
Dessa roliga bilder visar verkligen hur värdefulla våra mor-och farföräldrar är Nöj dig inte med en medioker kärlek, du förtjänar att vara lycklig och att inte slösa bort din tid

En kvinna räddar en skadad hund från vägen, men veterinärerna upptäcker att det är en coyote

Av sofia
36.892
Advertisement

Att rädda en skadad hund från vägen som vandrar runt och med sår på sina baktassar och sedan upptäcka att det är en coyote.... Detta är vad som hände med Andrea Athie, från Ciudad Victoria i Mexiko, som räddade det som uppenbarligen såg ut som en herrelös hund med en skadad tass. Den chockerande upptäckten om vad det egentligen var för djur inträffade efter det att de kom till veterinärkliniken.
 

via: EN24

När Andrea lät undersöka "hunden" fastställde doktorerna att det faktiskt rörde sig om en coyote. Hennes missbedömning blev snabbt blev viral på sociala medier när hennes bror Alejandro publicerade bilder på coyoten och återberättade den intressanta upptäckten.

Detta djur som tydligen är farligt och aggressivt, uppförde sig faktiskt på ett fogligt och vänligt sätt gentemot syskonen och nu är den efter all veterinärvård äntligen vid god hälsa. De har döpt den till Pancho!

Några dagar efter det att behandlingen påbörjats på veterinärkliniken började Pancho dock visa sin vilda natur genom att inte samarbeta som tidigare för att få i sig tillräckligt med mat för att återigen släppas ut i sin naturliga livsmiljö. Andrea och Alejandro har under tiden blivit mycket fästa vid coyoten som misstagits för en hund på jakt efter hjälp, så de följer steg för steg de ständiga förbättringarna och uppdateringarna av Panchos hälsa i väntan på att han återhämtar sig och kan släppas ut i den vilda naturen som tillhör honom.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack