Hon förlorade sin mamma och hennes pappa vet inte hur man sköter långt hår så chauffören på skolbussen hjälper henne med att göra otroliga frisyrer - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hon förlorade sin mamma och hennes…
Dessa roliga katter från hela världen kommer att fånga ditt hjärta En gatustädare in Bangkok bär sin hund på ryggen medan hon städar stadens gator

Hon förlorade sin mamma och hennes pappa vet inte hur man sköter långt hår så chauffören på skolbussen hjälper henne med att göra otroliga frisyrer

8.927
Advertisement

Det är de små gesterna, de fulla av kärlek och omtanke, som lyckas göra skillnaden i en persons liv. Berättelsen om Isabella Pieri och hennes skolbussförare, visar oss hur lite det krävs för att få någon att le och underlätta ett ögonblick som verkar nästan omöjligt att övervinna. Lilla Isabella är en 11-årig tjej som har förlorat sin mamma sedan ett par år tillbaka, en fruktansvärd upplevelse, särskilt för ett så litet barn, som hon blir påmind om varje dag i sitt liv även i de allra minsta sakerna. Pappan försöker att inte få henne att känna avsaknaden av mamman för mycket, men en sak som han verkligen misslyckades med att lära sig var hur man sköter långt hår. Lyckligtvis finns det en kvinna med ett hjärta av guld som varje dag tar hand om detta, nämligen chauffören på skolbussen som Isabella tar varje morgon.
 

När alla andra barn kliver av bussen stannar Isabella en liten extra stund bredvid Tracy, kvinnan som kör dussintals små elever till skolan varje dag med sin gula buss. Tracy kammar igenom hennes hår varje gång och gör ofta till och med vackra flätor.

Isabellas far visste tyvärr inte hur han skulle hantera det och hans lösning på "problemet" med det trassliga håret var till en början att klippa av det. Självklart växte Isabellas hår tillbaka strax efter och problemet återuppstod.

Dagen då Isabella återvände hem med ett annat utseende än sitt vanliga - annorlunda jämfört med hur hon hade lämnat sitt hem på morgonen - såg hennes far den vackra frisyren som någon hade gjort på hans dotter. Flickan hade klagat över problemet med Tracy, skolbussföraren, som inte tvekade en sekund med att försöka hjälpa henne.

Advertisement

Sedan den dagen tillbringar Tracy några extra minuter med att prata med Isabella och kamma håret. En vacker vänskap har fötts mellan de två och Isabella är mycket mer glad över sin frisyr nu.

Tracy säger: "Ibland gör vi två utbakade flätor och ibland bara en. Jag lärde henne även att kamma håret. När hon kliver på bussen säger hon nu till mig: 'Jag kammade mitt hår själv, vad tycker du?' och jag svarar: "Det blev jättebra"

En gest som kan verka banal men som, förutom att lätta bördan för pappan, gav lilla Isabella lite mer självkänsla.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack