Den här modiga hunden offrade sitt liv för att rädda sina ägare från en giftig orm - TittaPaVideon.se
x
Den här modiga hunden offrade sitt…
15 katter från hela världen som kommer att lysa upp din dag Två barn på 3 och 5 år

Den här modiga hunden offrade sitt liv för att rädda sina ägare från en giftig orm

04 Oktober 2019 • Av sofia
1.994
Advertisement

Den här berättelsen handlar om Zeus, en 9 månader gammal pitbullvalp från Sumter i Florida som har blivit känd på nätet för sitt enorma mod när han räddade sina två små ägares liv från en giftig orm. Barnen mår bra, men tyvärr klarade sig den heroiska hunden Zeus sig inte och offrade sitt liv för att rädda sina älskade små mänskliga ägare från fara. En rörande historia som säkerligen kommer att få dig att fälla en tår.

via: CBS News

Barnen i familjen Richardson, Oriley och Orion var utomhus och gjorde rent Zeus vattenskål när en färgglad orm plötsligt närmade sig de två barnen. Den modiga Zeus tvekade inte en sekund med att skydda barnen med sitt eget liv. Efter att ha blivit biten av korallormen fyra gånger transporterades Zeus omedelbart till närmaste veterinär, övertygad om att han skulle ha klarat sig.

Istället, klarade sig den 9 månader gamla pitbullen till familjen Richards stora förtvivlan inte och dog nästa dag, samma dag som lilla Oriley firade sin födelsedag...

Nu har familjen Richardson, som fortfarande lider av smärtan från förlusten av sin modiga fyrbenta hjälte, öppnat en GoFundMe-kampanj för att betala de dyra veterinärkostnaderna för stackars Zeus och många människor har deltagit helhjärtat för att samla in de pengar som behövdes.

En sak är säker, familjen Richardsons kommer alltid att tacka Zeus för sin heroiska gest, en hund som gett sitt liv för att rädda livet på dem som älskade honom mest av alla!
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack