74 år gammal säljer hon sitt hus och bestämmer sig för att bo på ett kryssningsfartyg för resten av sitt liv - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
74 år gammal säljer hon sitt hus och…
Dessa dockor med sjalar hjälper cancersjuka barn att kunna identifiera sig själva Den nyfödda bebisen hör sin pappas röst för första gången och ler tillbaka på ett kärleksfullt sätt

74 år gammal säljer hon sitt hus och bestämmer sig för att bo på ett kryssningsfartyg för resten av sitt liv

Av sofia
5.745
Advertisement

Vilket är det bästa sättet att leva när man gått i pension? Att sälja allt och leva den sista perioden i ditt liv på ett kryssningsfartyg och resa runt om i världen! Detta är exakt vad Lee Wachtstetter har gjort de senaste 12 åren. 86 år gammal tillbringar hon sitt liv i sin personliga hytt ombord på ett lyxigt kryssningsfartyg... och hon har även publicerat en självbiografisk bok om sin extraordinära upplevelse!
 

via: Forbes
image: Amazon

Lee Wachtstatter, även känd som "Mama Lee", förlorade sin man 1997 på grund av en tumör och eftersom hon förblev ensam bestämde hon sig för att hålla sitt löfte till sin man: "Sluta aldrig åka på kryssning. "

Så Lee sålde sitt hus och bokstavligt talat flyttade in på ett lyxigt kryssningsfartyg. Hon reser hela tiden och har besökt cirka 100 olika länder runt om i världen. Men Lee är inte ensam på denna sista, långa resan i sitt liv, hon åtföljs natt och dag av en stor grupp assistenter och anställda som arbetar på i fartyget som tar hand om henne natt och dag. Vilket är då priset för den privata hytten? "Endast" 160 000 dollar per år!

image: Amazon

Trots detta säger Lee att kostnaderna är en sekundär fråga jämfört med livskvaliteten, samtidigt som hon håller sin mans löfte att fortsätta åka på kryssningar, precis som paret hade gjort innan 1997. Idag, vid varje landstigning i ett främmande land av fartyget som hon bor på, dansar Mama Lee, varje dag med besökarna på båten, till minne av den avlidne mannen som hon hade tagit 89 kryssningar tillsammans med!

Advertisement
image: sam h/YouTube

En dyr ålderdom, men som kanske är värd att leva för att återigen känna sig riktigt levande och som Lee själv säger i sin storsäljande bok "Jag må vara hemlös, men du borde se min yacht"!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack