Efter att ha fått 10 söner fick den här mamman äntligen en dotter och nu är familjen komplett - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Efter att ha fått 10 söner fick den…
Istället för presenter önskade sig den här flickan hundmat till sin födelsedag för att kunna donera den till en djurrättsförening Hans hus hamnar på autkion efter det att han förlorat jobbet, men hans grannar hjälper honom att köpa tillbaka det

Efter att ha fått 10 söner fick den här mamman äntligen en dotter och nu är familjen komplett

Av sofia
5.759
Advertisement

Alla bygger upp sitt eget liv som de själva vill. Det finns de som lägger upp en exakt plan och försöker att hålla den så gott det går och de som istället låter sig styras av livets händelser. I vilket fall lyckas alla - utan undantag - hitta glädje och skönhet i de saker som livet oväntat bjuder på. Denna engelska familj har verkligen upplevt många glädjemoment, med sina 10 söner och det senaste tillskottet, en dotter. Det här paret vet verkligen vad de pratar om när de säger "glädjen över att bli förälder".

via: The Sun

Alexis Brett fick efter att ha fött sin sista son, Rothagaidh, en väldigt trevlig överraskning, nämligen ankomsten av en flicka! Alexis är den första mamman i Storbritannien som slagit ett liknande rekord. Under de senaste 18 åren av sitt liv har Alexis varit gravid i 8 år och nu, 39 år gammal, fick hon äntligen en flicka. Båda föräldrarna säger att det här barnet verkligen är det sista.
 

Nykomlingen heter Cameron och enligt föräldrarna har hon på ett behagligt sätt rört om i familjedynamiken. Alla syskon, från det äldsta (17 år) till det yngsta (2 år) är mycket mer försiktiga när de är hemma - de vill inte väcka den sovande systern och är i allmänhet mindre rastlösa. Alla är verkligen mycket glada över sitt nya syskon, även om den senaste graviditeten egentligen inte var planerad. "Från och med nu räcker det, inga fler barn. Jag sa samma sak förra gången, men den här gången menar jag det verkligen. Jag älskar min familj som den är nu. Jag tror att den är komplett så här."

Många tror att familjen får subventioner för att betala underhållskostnaderna för alla sina barn, men i själva verket är så inte fallet. "Min make David har ett välbetalt jobb, vilket betyder att vi inte har rätt till några förmåner." David är en tågförare och hon, med sina 11 barn, är en heltids mamma som hon dammsuger 7 gånger om dagen och gör 49 tvättmaskiner i veckan. Ändå skulle Alexis vilja återuppta sitt deltidsjobb som fitnesslärare.
 

Advertisement

Självklart blir livet lite tufft ibland i den här stora familjen, men glädjen som deras barn ger dem varje dag hjälper dem att övervinna alla svårigheter.

Vi önskar denna underbara familj all lycka i världen!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack