Den här katten väntade varje dag på en hund för att leka - nu är de oskiljaktiga - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här katten väntade varje dag på…
Innan man kan älska andra måste man lära sig att älska sig själv Den här hunden blev slagen och nerdränkt i lim, men historien får ett lyckligt slut trots allt

Den här katten väntade varje dag på en hund för att leka - nu är de oskiljaktiga

Av sofia
2.045
Advertisement

Djur kan ibland överraska oss med otroliga och meningsfulla beteenden som vi sällan hittar hos människor. Att adoptera en hund eller en katt och göra dessa fyrbenta vänner till en integrerad del av livet och familjen, liksom ett ansvar, är verkligen en lycka.

Ovillkorlig kärlek och en konstant närvaro som får även de mörkaste ögonblicken att bli ljusare och  mindre tunga är verkligen saker som ändrar livet till det bättre. Detta var också fallet för den italienska kvinnan som vi nu ska berätta för dig om, som fick en mycket trevlig Pinscher valp med namnet Taco på sin födelsedag.

För Delfina, från Rom, var Taco en riktig gåva full av tillgivenhet och en enastående energi. Den lilla hunden lyckades emellertid inte bara ge mycket åt kvinnan och hennes man, men också till ett annat djur, med vilken hon etablerade en mycket speciell relation.

En dag, efter det att Delfina hade rastat Taco, hoppade en grå liten kattunge ut under en bil och visade intresse för den lilla hunden.

Med stort mod började katten följa efter Taco och sökte efter uppmärksamhet och tillgivenhet. Sedan, varje gång Delfina gick ut med Taco, väntade kattungen på dem och hoppade fram för att söka kontakt med dem. Efter ett tag blev de två djuren bästa vänner till kvinnans stora överraskning.

Advertisement

Kattungen, som de senare upptäckte bodde i ett garage inte långt därifrån, där den fick mat av en man, blev alltmer självsäker och nyfiken och Taco ville mycket gärna bli vän med katten, så pass mycket att han visade för sin matte att han ville gå ut och leka med katten, vilket gjorde det svårare och svårare att återvända hem från promenaden.

Under en regnig dag såg Delfina den frusna och rädda kattungen och beslutade sig för att ta med sig den hem. Från den stunden blev vänskapen med Taco verkligen symbiotisk och rörande. Den lilla katten blev omedelbart lugnad av hans närvaro och de två blev så oskiljbara att de till och med delade samma vattenskål.

Delfina och hennes man kunde inte låta bli att välkomna Tequila, den driftiga lilla kattungen som numer är en ny medlem i familjen!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack