Den här djurparken sätter besökarna i burar istället för djuren - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här djurparken sätter besökarna…
En man hittar en borttappad hund med en pyjamas på sig och han förstår direkt att den här hunden är speciell Brustet hjärta - symptomen liknar en hjärtinfarkt och kan orsakas av sorg eller stress

Den här djurparken sätter besökarna i burar istället för djuren

Av sofia
2.150
Advertisement

De är verkligen möten på riktigt nära håll, de som besökarna kan få göra i denna djurpark på Nya Zeeland. Vi talar om Orana Wildlife Park, en anläggning i Christchurch som gör det möjligt för sina besökare att iakttaga dussintals fantastiska lejon på nära håll.

Hittills låter det väl helt normalt, förutom att det hela sker i en bur, som det vanligtvis brukar vara i djurparker, med här är det inte lejonen som är instängda... utan besökarna själva!

via: Daily Mail
image: Facebook

Cheferna på Oran Wildlife Park har beslutat att lämna de vilda djuren i sin naturliga livsmiljö och förvandla besökarna till varelserna som istället blir instängda på ett väldigt litet utrymme. På så sätt kan besökarnas nyfikenhet bli tillfredsställd, med tillägget av "spänningen" av att vara ansikte mot ansikte med de stora kattdjuren i parken.

Som bilderna visar, klättrar lejonen under mötet med besökarna till och med upp på det speciella fordonet som är specialbyggt för ändamålet och interagerar med människorna som är där inne och med skötarna som alltid är med för att garantera allas säkerhet.

Ett mycket speciellt besök, som kombinerar möjligheten att iaktta lejon utan att begränsa deras frihet till inhängnader eller burar, som tyvärr ofta många djurparker gör. Ett smart sätt för att förmedla behovet av att respektera dessa fantastiska vilda djur och samtidigt uppleva något oförglömligt.

Advertisement
Tags: DjurMärkligtOtroligt
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack