En man räddar en beagle från att bli avlivad... och hunden tackar honom med hela sitt hjärta - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En man räddar en beagle från att bli…
Farmorn diagnostiseras med senil demens och katten försöker läka henne på sitt eget lilla sätt 5 skäl till att du bör värna lite extra om dina vänner födda i Vädurens tecken

En man räddar en beagle från att bli avlivad... och hunden tackar honom med hela sitt hjärta

Av sofia
4.539
Advertisement

I USA avlivas cirka 3 miljoner djur varje år på djurskyddshem på grund av allvarliga sjukdomar och aggressivt beteende som utöver problemet med överbefolkningen. Ett liknande öde väntade också Gregory, en mycket söt liten Beagle som bodde på en kennel i Franklin County i delstaten Virginia. Hunden led av en parasitisk hjärtsjukdom men lyckligtvis hann någon rädda honom i tid.

Hjältens namn är Joe Kirk, som tillsammans med sin fru Schenley Hutson är grundaren för den ideella föreningen Hound Rescue and Sanctuary, som ligger i Findlay, Ohio. Organisationen hjälper hemlösa hundar genom att ge dem skydd och sjukvård i väntan på att de ska hitta en familj som adopterar dem.

Det huvudsakliga målet är att rädda de djur som riskerar att bli avlivade och istället ge dem en andra chans att leva lyckligt tillsammans med människor som älskar dem. Den här gången var det Gregorys tur, som var cirka två år gammal vid den tidpunkten.

Advertisement

Dagen då Joe hämtade honom på hemmet, bara två dagar innan han skulle ha avlivats, dokumenterades med bilder som publicerades på sociala medier. Hundens reaktion är verkligen extraordinär, med tillgivenhet och tacksamhet klamrade sig Gregory fast vid sin nya vän, kelade med honom, glad över att ha fått en andra chans.

Bilderna som visar de två i bilen på väg från kenneln blev snart virala och delades av många människor som beundrade denna gest och hyllade händelsen som var en seger för alla parter.

Efter att ha fått vård har Gregory återhämtat sig mycket bra och har adopterats av underbara människor som behandlar honom med all den kärlek han förtjänar. Hound Rescue and Sanctuary besparar cirka 25-30 hundar i taget, så ofta tillsammans.

Advertisement

Joe och Schenley arbetar hårt och framför allt älskar de sitt jobb eftersom de har en djup respekt för djur och för livet i allmänhet. I intervjuer får de ofta frågan hur många exemplar de har räddat under sina år och de svara alltid "ännu ett". De söker inte efter bekräftelse och vill inte ha uppmärksamhet. Det de gör varje dag är uttrycket för ett behov som kommer från hjärtat.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack