Hennes man ger henne en tårta som avbildar hennes favoritsak - ett gigantiskt paket från Amazon - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hennes man ger henne en tårta som avbildar…
Att dansa är bra för kroppen och föryngrar din hjärna Relationen med pappan kommer alltid att påverka en dotters personlighet och det här är skälet bakom

Hennes man ger henne en tårta som avbildar hennes favoritsak - ett gigantiskt paket från Amazon

Av sofia
533
Advertisement

Att handla på nätet är väldigt bekvämt. Med en enda gest, var som helst och när som helst, är det möjligt att köp en enorm mängd föremål, som sedan levereras bekvämt direkt till vårt hus. För vissa förvandlas denna enorma lätthet med vilken det är möjligt att handla, nästan till ett beroende... Varje objekt som anses vara användbart eller bara attraktivt hamnar i kundvagnen och plånboken blir oundvikligen lidande! Fotografen Emily McGuire är, som hon själv säger, en stolt storkund på Amazon. I genomsnitt levereras cirka tre av deras klassiska bruna kartonger i veckan till hennes hem, packade av e-handels företaget. Hennes man Waylon hittade således ett lysande och ironiskt sätt att på ett oförglömligt sätt "fira" hennes passion.

via: Huffpost

Det här är idén han fick inför hennes födelsedag: en specialgjord tårta från Sweet Dreams Bakery i North Carolina som ser ut som ett äkta Amazon paket! Vid första anblicken är det omöjligt att se att det är en läcker chokladefterrätt. Förutom etiketten med leveransinformation (till den fantastiska adressen "1234 Födelsedagsgatan"), lades bandet med Prime-logotypen också till "tårtpaketet".

Waylons gåva till Emily är ett riktigt mästerverk av cakedesign, som säkert till en början lurade födelsedagsflickan, övertygad om att hon fått ännu ett brunt paket med en beställning inuti.

Fotografierna på kakan, publicerad av Emily på sociala medier, blev snabbt virala och fick många reaktioner från människor som kände igen sig i kvinnan eftersom även de själva är "beroende" av att handla online.

En originell idé, som är både trevlig och välsmakande ... Titta på den här tårtan, får man inte bara lust att äta den, kanske mellan ett och ett annat inköp på Amazon?

Advertisement
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack