Efter 25- års äktenskap diskar fortfarande Bill och Melinda Gates tillsammans varje kväll - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Efter 25- års äktenskap diskar fortfarande…
Den här hunden fick permanenta hjärnskador efter det att ägaren lämnat den i bilen i värmen Den här hunden begravdes levande på en strand, men som tur var kom räddningen i tid

Efter 25- års äktenskap diskar fortfarande Bill och Melinda Gates tillsammans varje kväll

667
Advertisement

När du har mycket pengar riskerar du att komma bort från ditt normala dagliga liv. Varför ägna dig åt hushållssysslor när du kan betala människor för att göra det åt dig? Svaret är att dessa små dagliga vanor kan hjälpa dig att upprätthålla kontakten med verkligheten och särskilt i ett äktenskap, påminna  båda om att de trots allt fortfarande är samma människor och att de fortfarande älskar varandra som på första dagen.

Det konkreta beviset på det vi beskriver är miljardärparet Bill och Melinda Gates - ja, de från Microsoft och den nu mycket berömda välgörenhetsstiftelsen. I en intervju med tidningen Business Insider talade Melinda om relationen med sin man, hur de träffades 1987 när hon började arbeta på företaget och deras äktenskap som har varat i 25 år.

Bill och Melinda har tre barn och deras förhållande har inte alltid varit perfekt eller idylliskt. Att vara gift med en av de rikaste och viktigaste männen på planeten, som ständigt engagerar sig i arbetsprojekt, innebar framför allt stress, ensamhet och depression.

image: gatesnotes

För att hålla ihop under hela denna tid, utöver kärlek, respekt och lagarbete, var det också de små vanorna i hemmet som de beslutade sig för att aldrig förlora. Efter mer än två decennier, möts de nästan varje kväll efter middagen för att diska tillsammans, diskutera dagen, skratta och koncentrera sig på en enkel och banal handling.

Denna värdefulla sedvana har fungerat bättre än parterapi - den har hjälpt dem att minnas sina rötter, hur allt började, för att hålla liv vid det som många tar för givet efter ett tag, det vill säga den andra.

Advertisement

Det finns ingen magisk formel för lycka och ett varaktigt äktenskap, det krävs styrka, mod och förmågan att kompromissa. Det som är viktigt är att hitta ett utrymme och en tidpunkt som ni alltid kan dela varje dag, även om så bara under några minuter, en speciell del av dagen som är skyddad från allt annat i livet som rusar förbi och som distraherar er från det som verkligen är viktigt.

Att ha små och sunda vanor som att dricka kaffe tillsammans, springa, laga mat etc. är ett utmärkt sätt för att förnya det löfte som gjordes en gång för länge sedan, för att titta varandra djupt in i ögonen och återigen se samma person som du valt att spendera resten av ditt liv med för länge sedan.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack