Hennes framtida man dyker inte upp på bröllopsdagen, men bruden bestämmer sig för att fira även om han inte var med

sofia

03 Oktober 2022

Hennes framtida man dyker inte upp på bröllopsdagen, men bruden bestämmer sig för att fira även om han inte var med
Advertisement

Sedan barnsben fantiserar många kvinnor om sin bröllopsdag. Det finns de som tänker på klänningen, ceremonin, kanske buketten och när man väl har träffat rätt person som vuxen kan man knappt hålla tillbaka känslorna vid bara tanken på att gå ner för altargången. När sedan frieriet äntligen kommer och man börjar planera är glädjen obeskrivlig. Så börjar den långa resan mot en av livets bästa dagar och man börjar göra de första valen. Detta innebär naturligtvis också en hel rad utgifter.

Alla vet nog att det att organisera ett sådant evenemang aldrig är enkelt och framför allt hur mycket slöseri med energi och pengar det innebär. Detta och mycket mer görs för att få uppleva en perfekt dag, synd bara att oväntade händelser i vissa fall lurar precis runt hörnet. Vilket hände med kvinnan vi nu vill berätta om. Låt oss tillsammans ta reda på vad som hände på hennes bröllopsdag.

via Go Fund Me

Advertisement

kayleystead2206/Instagram

Kayley Stead är en 27-årig ung kvinna från Storbritannien som har upplevt en av de sorgligaste händelserna i sitt liv. Hon hade planerat att gifta sig med mannen hon länge hade älskat och organiserat allt tillsammans med honom för att göra den dagen riktigt speciell. Platsen, ceremonin, blommorna, kläder, tärnor och mycket mer: allt var klart för det stora evenemanget, men något gick inte som planerat.

På bröllopsmorgonen vaknade kvinnan tidigt i sällskap med sina tärnor och gjorde sig redo när en av hennes vänner fick ett samtal som var allt annat än positivt. I andra änden av luren fanns ett brudgummens bröllopsvittnen, som rapporterade att den blivande maken inte längre var med dem och att han hade åkt därifrån utan att ge någon förklaring.

Du läste rätt. Mannen hade bestämt sig och ingen vet varför, för att lämna kvinnan vid altaret och att inte dyka upp vid bröllopsceremonin. En mycket hemsk nyhet som med mycket försiktighet och diskretion rapporterades till bruden. Kayley blev förstås både chockad och upprörd, men bestämde sig dock för att gå vidare ändå.

kayleystead2206/Instagram

Först ville hon inte ge upp hoppet om att hennes pojkvän skulle kunna ändra sig och komma tillbaka, dyka upp vid ceremonin och hitta henne där väntades på honom, men när hon fick reda på att så inte skulle vara fallet valde hon att fira ändå. Kanske för att ha ett gott minne av dagen, kanske för att inte vara ensam med ett hjärta fullt av sorg eller kanske för att återgälda den tillgivenhet som släktingar och vänner omedelbart visade henne, faktum är att Kayley trots allt hade sin fest den dagen.

Det säger sig självt att det fanns många ögonblick av förtvivlan och tårar under dagen, men människorna hon älskade gjorde allt för att få henne på bättre humör och organiserade till och med en insamling på sidan GoFundMe, för att hjälpa henne med utgifterna.

Advertisement

kayleystead2206/Instagram

Bruden hade faktiskt, trots att hon organiserat hela dagen tillsammans med sin blivande make, varit den som betalat större delen av evenemanget och hade sedan hamnat i den där jobbiga situationen. Hennes tärnor öppnade sedan en insamlingssida och samlade in mer än 10 000 dollar. "Hon förtjänade inte att bli lämnad så här - skrev hennes vänner - Kayley du är den vackraste människan i världen och vi kommer alltid att finnas vid din sida".

Lyckligtvis, när saker som denna sker, men vi är omringade av speciella människor som bryr sig om oss, är det lättare att möta livets svårigheter och försöka, så snart som möjligt, övervinna dem. Vi hoppas att Kayley verkligen lyckas göra det och under tiden önskar vi henne lycka till och hoppas att framtiden kommer att erbjuda henne många positiva överraskningar.

Advertisement