5 gör-det-själv lösningar som är 100% naturliga för att bli av med myggor - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
5 gör-det-själv lösningar som är…
En kvinna med leukemi är gravid med tvillingar och några dagar innan förlossningen hittar hon äntligen en donator Vi säger ofta att vi är trötta, men sanningen är att vi är ledsna

5 gör-det-själv lösningar som är 100% naturliga för att bli av med myggor

Av sofia
4.775
Advertisement

Nu när sommaren är här invaderas vi av alla typer av insekter som stör lugnet på våra utekvällar och vår sömn. Vi behöver ju knappast säga att bland de mest "irriterande" insekterna under den stora värmesäsongen finner vi myggorna. Många lösningar är helt värdelösa och lurar inte dessa små insekter som fortsätter att störa oss med sitt surrande och sina bett. Men här är en samling av naturliga gör-det-själv-lösningar som definitivt kan vara till hjälp!

Kaffesump: Kaffesump kan läggas i behållare som får stå öppna under några dagar på platser som vi upplever att det är mycket myggor på. Kaffesump kan också läggas ut i krukfat under några dagar, men se till att det inte blir vatten kvar när växterna vattnas då detta skulle kunna locka dit insekter istället för att köra bort dem!
Lök och kryddnejlika:
Om man ställer ut en tallrik med en halv lök och kryddnejlika hemma i några dagar på strategiska positioner för insekterna, kommer den dåliga lukten som avges att hålla myggorna på avstånd.

image: Geograph

Bat-box: Fladdermöss är myggornas fiender. Trots att de inte är mycket glädjande för ögat och framför allt inte så vänliga mot människan, är dessa nattdjur stora insektsätare. Att placera ut en "bat box" på ett träd nära ditt hem eller på en yttervägg kan vara den perfekta lösningen att säga adjö till irriterande insekter.
Aromatiska växter: Att ha några av följande aromatiska växter hemma kan ta bort myggor och samtidigt ge en god doft på vår balkong. Vi rekommendera att du planterar följande: mynta, citronella, rosmarin och lavendel!

Advertisement
image: Wikimedia

Vinäger och citron: En blandning som kan förberedas  hemma för att eliminera de irriterande insekterna består av vinäger och citron i en skål. Naturligtvis kommer vårt hus inte att lukta så gott i några dagar, men det kommer definitivt jaga bort de mest hatade sommardjuren!

Det här är bara några exempel på gör-det-själv och 100% naturliga tips som kan vara användbara för att möta sommarens invasion av myggor, men vi är säkra på att i alla fall något av dessa kommer att fungera för dig!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack