Berättelsen om Scarlett, kattmamman som gick genom elden 5 gånger för att rädda sina ungar - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Berättelsen om Scarlett, kattmamman…
Zucchini är inte bara rika på vitaminer - här är några andra goda egenskaper som du kanske inte kände till

Berättelsen om Scarlett, kattmamman som gick genom elden 5 gånger för att rädda sina ungar

Av sofia
4.754
Advertisement

Ibland kan djur överraska oss med beteenden som minst sagt kan definieras som "mänskliga". I dessa situationer tycks deras sätt att uttrycka känslor eller utföra oväntade och betydelsefulla handlingar dikteras av tankar som bara kan komma från ett mänskligt sinne.

Ändå är det inte så, eftersom de instinkter som en hund eller en katt visar är de samma som de som en människa kan styras av utan alltför många skillnader. Den berättelse vi ska berätta om idag är i detta avseende exemplifierande. En rörande historia om en katt vid namn Scarlett, mamma till sex ungar, för vilka hon utförde ett riktigt hjältedåd.

via: CBC

De små ungarna befann sig i ett övergivet garage i Brooklyn, när elden bröt ut. Flammorna spred sig väldigt snabbt. Väl på plats efter att ha släckt elden upptäckte brandmännen ungarna precis utanför garaget. Men det fanns inget spår av deras mamma.

Till sist fann de katten inte långt därifrån, i ganska dåligt skick. Det stod snart klart att hon med all sin kraft hade försökt att rädda sina ungar från flammorna och gått igenom elden. För att göra det försatte hon sig i allvarlig fara och fick flera brännskador på huvudet och benen och kunde knappt öppna ögonen.

Trots detta lyckades hon rädda fem av sina ungar, en av dem klarade sig tyvärr inte. Hon togs till veterinären för vård och sedan lades Scarlett, en cirka ett år gammal kattmamma upp för adoption tillsammans med sina ungar.

En kvinna vid namn Karon Wellen bestämde sig för att ta med sig dem hem. Kvinnan bodde med Scarlett under 12 vackra år och gav henne all kärlek hon kunde då hon insåg hur speciellt detta djur var. En mamma som sätter sitt eget liv i fara för att rädda sina ungar kan tyckas vara normalt, men den här katten gjorde något verkligen speciellt!

Advertisement

Rörande historier som denna visar hur mäktig och obegränsad en mammas tillgivenhet är för sina barn, oavsett art och oavsett vilken situation hon befinner sig i.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack