Det här är Gringo, katten med mustach som alla förälskar sig i - TittaPaVideon.se
x
Det här är Gringo, katten med mustach…
Kvinnor förstår hundar bättre än män enligt forskarna De som ofta går ut med sina vänner har en bättre mental och fysisk hälsa enligt vetenskapen

Det här är Gringo, katten med mustach som alla förälskar sig i

07 Juli 2019 • Av sofia
2.357
Advertisement

Internet har alltid haft en förkärlek till hundar och katter och deras historier. Ibland rörande, ibland väldigt roliga, har dessa historier alltid våra fyrbenta vänner som huvudpersoner. Mycket ofta är katter de riktiga stjärnorna på webben på grund av sina fysiska särdrag och det är ingen slump att Gringo, katten med den vita "mustaschen" som är huvudperson i vår historia har blivit en riktig kung bland Instagrams kattdjur!

image: Instagram

Gringo är ett brittiskt korthår, en mycket vanlig kattras, bara ett år gammal men har redan gradvis blivit en riktig stjärna tack vare Instagramprofilen som de två ägarna Sabrine och Romain har öppnat för att visa världen den underhållande detaljen hos denna lilla lekfulla kattunge som för närvarande lever med sin mänskliga familj i Frankrike tillsammans med sin bror "Milko".

image: Instagram

Sabrine och Romain adopterade Gringo efter att ha bläddrat igenom bilder på en webbplats som är avsedd för att adoptera djur som behöver en kärleksfull familj och de blev omedelbart förälskade i denna katt som inte ens var ett år gammal, med en liten kattunges kropp men med ett ansikte som kännetecknas av en vit nos som påminner om en ädel mustasch som idag gör Gringo till en kändis för sitt roliga utseende.

Advertisement
image: Instagram

Väl hemma hos paret, bara tre månader gammal, blev Gringo omedelbart tam och etablerade ett utmärkt förhållande av lojalitet och kärlek med Sabrine och Romain samt med den äldre katten Milko.

Är den inte bedårande?

image: Instagram
image: Instagram
image: Instagram
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack