Hon blir utelåst medan hon städar huset, men hennes katt lyckas öppna dörren åt henne - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hon blir utelåst medan hon städar…
Nyfödda bebisar i extas efter att ha blivit ammade Istället för julklappar fick den här flickan 300 kg mat för att kunna mata djuren på djurskyddshemmet

Hon blir utelåst medan hon städar huset, men hennes katt lyckas öppna dörren åt henne

04 Januari 2020 • Av sofia
9.025
Advertisement

Katter är extremt intelligenta djur och lyckligtvis bevisade Claire Paynters katt detta för henne när hon hamnade i en mycket svår situation. Den unga kvinnan var upptagen med sina hushållssysslor och hade gått in och ut från huset hela dagen. Plötsligt kunde hon inte längre öppna ytterdörren eftersom handtaget hade ramlat av och blivit kvar i hennes hand. Den unga kvinnan fick för ett ögonblick panik i ett försök att återigen komma in i sitt hem, tills hon såg sin älskade kattunge Gingee närma sig glasdörren vid ingången och det var här kattens intelligens skulle visa sig.

Gingee började sedan jama genom glaset och försöka förstå varför hans matte inte kom in igen och i det ögonblicket fick Paynter en av de mest absurda idéerna i världen, tänk om Gingee kunde öppna dörren åt mig?

Claire började sedan knacka på fönsterglaset och Gingee, som var fascinerad av detta, klättrade upp på tvättmaskinen, som var i höjd med dörrhandtaget. Paynter visste att detta var hennes stora chans att försöka övertyga sin katt om att släppa in henne: "Jag fortsatte att trumma på fönstret och pekade på dörrhandtaget," sade Paynter - "Naturligtvis hade jag aldrig kunnat förvänta mig att min plan skulle funka!".
 

Det tog 10 mycket intensiva minuter för att få Gingee dit hon ville, men i slutändan verkade det som om katten hade förstått situationen perfekt. Gingee sträckte sig med tassarna mot handtaget och hängde på det med hela sin vikt tills han lyckades öppna dörren!

Advertisement

Claire var mycket stolt över sin lilla Gingee och var mycket tacksam över att hon fått hjälp att komma in. När hon tänker tillbaka har hon fortfarande lite svårt att tro att hennes plan verkligen fungerade och samtidigt är hon även lite orolig över att ha skapat ett nytt problem och säger lite skämtsamt "Nu måste jag se till att min katt inte låter någon annan komma in i huset!".

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack