Kattungar på flykt - 4 små syskon lyckades öppna sin bur utan att volontärerna på djurskyddshemmet märkte något - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Kattungar på flykt - 4 små syskon…
Den här autistiska mannen sjunger för att lugna patienterna på sjukhuset där han arbetar 5 skäl till att vänsterhänta människor kan anses vara speciella människor

Kattungar på flykt - 4 små syskon lyckades öppna sin bur utan att volontärerna på djurskyddshemmet märkte något

16 Januari 2020 • Av sofia
874
Advertisement

Tyvärr är det inte ovanligt att stöta på övergivna hundar eller katter, men det är alltid sorgligt att till och med se hela kullar som lämnas i kartonger, vid vägkanten. Bland de många räddningarna vill vi berätta om en gatukatt från Winsconsin, som var gravid med 5 vackra ungar som skulle ha fötts kort därefter. Lyckligtvis lyckades en kvinna sätta katten i säkerhet och låta henne föda säkert. Hon tog sedan hand om ungarna - Ben, Bill, Richie, Eddie och Beverly - tills de blev tillräckligt gamla för att adopteras. Honan hittade omedelbart en familj som var villig att ta hand om henne, medan de fyra bröderna fördes till djurskyddshemmet Columbia County Humane Society. De fyra söta kattungarna tog varje chans de fick för att underhålla föreningens volontärer.

"De är de sötaste kattungarna vi har och jag kan försäkra er om att vi har en hel del av dem så det betyder verkligen något!" berättar Pat Klitzke, styrelseledamot i Columbia County Humane Society. "Beverly var lite mer blyg, men hanarna var aldrig det. Bill gillar att "prata" och locka till sig uppmärksamheten hela tiden. Han pratar mycket! De är alla väldigt kärleksfulla och behöver kela mycket"

En vacker dag, vid sju på morgonen, bestämde sig de fyra bröderna plötsligt att de hade vilat tillräckligt och försökte öppna buren. Till deras stora glädje lyckades de fly!

"Den buren stängs inte som de andra burarna vi har. Vanligtvis finns det en klämma på dörren så att den inte kan öppnas lätt" berättar Pat. "Någon av de anställda måste ha glömt att stänga den ordentligt."
 

Advertisement

På mycket kort tid befann sig kattungarna utspridda vandrandes runt i rummet, utanför buren och roade sig bakom ryggen på personalen.

När personalen tittade på bilderna från övervakningskamerorna kunde de inte låta bli att le när de såg hur roligt katterna hade. De verkade så glada över att ha lyckats fly! Självklart tog det roliga slut strax därefter och på mycket kort tid var kattungarna tillbaka i buren, troligen utmattade av det improviserade äventyret.

De fyra bröderna har verkligen mycket energi och vi hoppas att de snart kommer att kunna använda den för att springa och leka av sig i sina nya hem.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack