Den här katten samlar in pengar för hemlösa genom att "stjäla" dem från förbipasserande som stannar för att leka med honom - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här katten samlar in pengar för…
Morötter, honung och citron - ett vitaminkoncentrat som kan hjälpa dig att lindra hosta och förkylning Den här hunden är blind och döv, men lyckas ge tröst åt alla de djur på djurskyddshemmet som behöver det

Den här katten samlar in pengar för hemlösa genom att "stjäla" dem från förbipasserande som stannar för att leka med honom

01 Februari 2020 • Av sofia
10.283
Advertisement

Förutom att vara experter på att spinna är katter även mycket skickliga på att jaga. Det är ingen slump att man tidigare, men även idag, skaffar dem bara för att hålla möss och andra oönskade gäster borta.

Även den katten vi ska prata om idag adopterades för att jaga bort möss från ett kontor, men i slutändan visade det sig att denna kisse även hade en annan talang som blev starten för en välgörenhetsinsamling.

via: ABCNews

Det är svårt att föreställa sig hur en gosig och lekfull katt kan starta insamling. Det hela började när ägaren till ett marknadsföringsbyrå adopterade en katt för att bli av med möss på kontoret.

Katten vande sig snabbt vid både kontoret och de anställda som tillbringade tid med honom varje dag. Hans favorit tidsfördriv? Att sitta vid fönstret och se ut på världen. En dag började de dock hitta pengar inne på kontoret nära glasdörren.

Advertisement

De kunde verkligen inte förstå hur alla dessa sedlar kunde ha hamnat där. En hypotes var att förbipasserande människor stannade för att leka med katten genom att dra en sedel genom glipan på glasdörren.

Sedan gjorde de ett försök och hypotesen visade sig stämma! Katten lekte med sedlarna som de förbipasserande erbjöd honom och tog sedan med sig dem till kontoret. Nu var allt som återstod att bestämma vad pengarna skulle gå till. Tanken var att donera dem till ett välgörenhetscenter i området som hjälpte hemlösa. Katten hade ju faktiskt även den varit hemlös!
 

Således föddes en insamling som heter CASHnip Kitty där många deltar trots att de aldrig har träffat katten eller lekt med den genom glasdörren. Folk skickar pengar till katten, som sedan går till välgörenhet.

Advertisement

Här är förklaringen till hur denna katt lyckats göra gott för de hemlösa i området genom att helt enkelt följa sin instinkt för lek och jakt!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack