Katten är överviktig så hennes matte köper en automatisk matskål som ger henne mat i mycket små doser - TittaPaVideon.se
x
Katten är överviktig så hennes matte…
Coronaviruset - ett sjukhus i Thailand använder minivisir för att skydda bebisar från att bli smittade Den här belgiska vallhunden har alltid gillat tennisbollar, så när han fyllde år fick han nästan 400 stycken

Katten är överviktig så hennes matte köper en automatisk matskål som ger henne mat i mycket små doser

09 April 2020 • Av sofia
5.223
Advertisement

Katten Luna är huvudperson i denna underhållande historia och hennes mänskliga familj fann denna söta lilla kattunge när hon bara var 5 veckor gammal, ensam och borttappad på ett enormt vetefält. Familjen hade redan en katt i huset som hette Shayla, men Luna var inte som sin nya kattvän, och det dröjde inte länge förrän hennes matte Tarin Tanner märkte det. Luna gillade maten väldigt mycket och kunde inte klara sig utan den, så pass mycket att katten gick upp väldigt mycket i vikt.

Dels för att hon är bortskämd av sin familj och delvis för att Luna väl utanför husets väggar ständigt letade efter annan mat, sa Tarins veterinär en dag till henne att Luna var överviktig och absolut måste följa ett strikt och rigoröst dietprogram. Så småningom gjorde Tarin och hennes familj detta, men sedan fick de en lysande idé.

Den feta kattens mänskliga familj beslutade sig för att köpa en automatisk matare till henne som delar ut små mängder mat fem gånger om dagen. Till en början var Luna inte helt övertygad om den nya enheten, men så snart hon insåg att den släppte ut mat blev hon genast förälskad i den!

Advertisement

Den automatiska mataren levererar maten vid samma tid varje dag och Tarin insåg snart att Luna hade memorerat programmet och lärt sig att vänta framför mataren långt före varje schemalagd tid, som en riktig schweizisk klocka...

"Om hon inte är upptagen med att ta sig en tupplur, gillar hon att spendera tid på att hänga vid matskålen i hopp om att ha tur", berättar Tarin. "Ibland ligger hon på rygg, andra gånger stirrar hon på den nästan som att hon trånade efter maten som kommer att delas ut till henne."

Lunas familj gör sitt bästa för att hjälpa henne att följa sin diet och den automatiska mataren har hjälpt dem mycket. Om hon hade fått välja själv, skulle Luna säkert ha tillbringat hela dagen med att äta och skulle garanterat inte ha ångrat någonting... inte sant, Luna?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack