Under en begravning närmar sig en häst för att ta ett sista avsked av sin bästa vän - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Under en begravning närmar sig en häst…
Alla de som tycker om att vara ensamma har dessa 7 egenskaper i sin personlighet, håller du med?

Under en begravning närmar sig en häst för att ta ett sista avsked av sin bästa vän

6.925
Advertisement

Den starka vänskapen mellan människor och djur passerar inte bara genom historier med hundar och katter, men det finns också olika former av vänskap som kan skapas mellan människan och fyrbenta vänner, som den vi nu ska berätta för dig som handlar om en ung man som har otur och ... en vit häst.

Den sorgliga historien ägde rumi Paraiba, en liten stad i Brasilien och vad hästen gjorde för sin "bästa vän" rörde hela landet.

Den unge Wagner Figuereido, 34, var mycket känd i den brasilianska staden. Alltid omtyckt och väl mottagen, tillbringade han mestadels av sin fritid tillsammans med Sereno, hans vita häst med vilken han hade byggt upp en mycket stark vänskap. Tyvärr, efter en bilolycka, förlorade Wagner sitt liv plötsligt och lämnade sitt samhälle i Paraiba chockade och lidande.

På dagen för Wagners begravning ville hans nära och kära att Sereno, hans vita häst som är en otömlig källa till glädje, skulle vara närvarande och så var fallet.

I det rörande ögonblicket då begravningsbilen körde förbi, närmade sig Sereno kistan dekorerad med blommor som om han alltid hade vetat att han skulle ge Wagner sitt sista farväl och började gnägga hela tiden och gnugga på den. På väg till kyrkogården följde Sereno folkmassan och fortsatte att gnägga som om han grät.

Advertisement

Svårt att veta om även hästar upplever samma känslor som oss människor, men vi vet säkert, efter att ha sett dessa bilder, att Sereno just då kände en djup känsla av förlust och tomhet i avsaknad av Wagner, hans bästa vän. Vi är helt säkra på det.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack