x
Ett handikappat barn adopterar en hundvalp…
Vilken vattenmelon skulle du köpa? Här är fyra guldregler för att välja den bästa att hålla i minnet! Att måla hundars och katters naglar i estetiskt syfte - den nya absurda modetrenden som döljer många risker

Ett handikappat barn adopterar en hundvalp som har svårt att gå och sedan dess har de två varit bästa vänner

11 Juni 2019 • Av sofia
5.969
Advertisement

När de kommer till världen, tycks inte hundar med speciella funktionshinder ha gynnsamma livsmöjligheter. Deras fysiska handikapp är mycket ofta orsaken till att många av de som vill skaffa hund väljer bort dem och istället föredrar att välja ett friskare husdjur.

Men detta var inte fallet med den här söta nyfödda valpen född med ett avgörande handikapp, vars liv räddades från ett barn med ett stort hjärta.


image: Pxnio

Den sanna historien som vi nu kommer att berätta för er handlar om en bonde som oroade sig för sin hund Dollys stora viktökning och hade bestämt sig för att ta hand om det lilla djurets diet. En dag går han till jobbet utan sin trofasta följeslagare och bestämmer sig för att lämna Dolly ensam hemma... och du kommer aldrig att kunna gissa vilken överraskning bonden i den här berättelsen fann!

Dolly var inte tjock, men istället gravid och hade fött fyra fina valpar, varav en med en uppenbar invaliditet på frambenet. Då han inte hade möjlighet att behålla fem hundar hemma beslutade sig bonden för att lägga ut en annons utanför sin egendom, som man gjorde förr i tiden, för att leta efter en familj till de nyfödda valparna.

image: Facebook

Bonden visste emellertid inte att den första valpen i kullen skulle ha gått till ett mycket speciellt barn som hade blivit särskilt rörd av valpen med den speciella tassen. Anledningen var att barnet hade metallhängslen på grund av ett funktionshinder som hade tvingat honom till det, så barnet kände en mycket intensiv affinitet med den stackars valpen.

Sensmoralen? Bonden, förvånad och djupt rörd av barnets berättelse, bestämde sig för att ge honom valpen med dessa rörande ord som skulle få alla att tänka på den sanna meningen med känslor och livet: "Ingen avgift, kärleken har inget pris" .

Advertisement
image: Pixabay
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack