En hund smiter under natten för att trösta föräldralösa små valpar som gråter - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En hund smiter under natten för att…
Att måla hundars och katters naglar i estetiskt syfte - den nya absurda modetrenden som döljer många risker På den här veterinärkliniken finns en speciell assistent som tröstar de andra hundarna vid operation

En hund smiter under natten för att trösta föräldralösa små valpar som gråter

Av sofia
5.653
Advertisement

Berättelsen om schäferhunden Maggie som inte kunde motstå sin ostoppbara moderinstinkt är både söt och rörande. Hunden åkte med sin ägare till ett hundpensionat, Barkers Pet Motel and Grooming, för att tillbringa en kort period tillsammans med andra djur. En natt smet Maggie från sin hundkoja för att uppfylla ett personligt uppdrag, nämligen att gå och trösta två små valpar under deras första natt på djurhemmet.

Valparna, endast 9 veckor gamla, hade just blivit räddade av en lokal förening och befann sig på Barkers Pet Motel i väntan på att adopteras. Maggie kunde verkligen inte tillåta valparna att känna sig ensamma och tog sig därför till dem med all sin kärlek. Som bilderna visar visste hunden exakt vad den skulle göra. Maggie hade just slutat dia sina egna valpar bara några dagar tidigare, så hennes moderinstinkt var fortfarande mycket stark när de nya valparna anlände. Motellpersonalflickorna erkänner att de aldrig har sett någontliknande: "Det är sällsynt att se en hund så glad över att se andra valpar"

Trots att det är ett pensionat för hundar, välkomnar Barkers Pet Motel ofta övergivna hundar som väntar på att hitta en familj som tar hand om dem. Natten Maggie lämnade sin kennel för att nå ungarna, var ägaren till Motellet, Sandi Aldred, på middag med sin familj och bara tack vare ett videoövervakningssystem kunde hon kontrollera situationen på motellet från sin mobiltelefon. Videon visar tydligt att Maggie flyr i mitten av natten och tar sig in till nykomlingar för att ta hand om dem.

Advertisement

Väl tillbaka från middag, hälsades Sandi med stor entusiasm av Maggie, som viftade sin svans och bjöd in henne i rummet där valparna sov: "Hon kom emot mig och var väldigt glad, hon tog mig tillbaka till sitt rum, som om hon ville säga mig att hon absolut måste vara här med dem", säger Sandi, när hon tänker på episoden. Sandi, lät vid den tidpunkten Maggie stanna hos valparna eftersom det var allt som den lilla hunden behövde. Valparna hittade snart ett hem och Maggie fick komma hem med sin matte, även om de båda hade velat stanna tillsammans lite längre.

Ett djurs modersinstinkt är en verkligt intensiv och ren känsla, som är gemensam för alla arter och som ofta går utöver artskillnaderna. Den kärlek som denna söta lilla hund visar mot sina valpar visar hur stark en mammas instinkt är mot hennes valpar och mot "de små" i allmänhet.

Tags: DjurHundarRörande
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack