En hund "säljer" sötsaker för att betala sin kemioterapi, här är bilden som har rört alla till tårar - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En hund "säljer" sötsaker för att…
De 7 främsta anledningarna till domnande händer som inte bör undervärderas En mamma publicerar en

En hund "säljer" sötsaker för att betala sin kemioterapi, här är bilden som har rört alla till tårar

Av sofia
933
Advertisement

I de flesta fall räknas hundar som familjemedlemmar. Det är därför normalt att all nödvändig medicinsk vård garanteras vid djurets behov.

Ibland har dock veterinärutgifterna mycket höga kostnader och ägarna tvingas avstå. Även Vanessa hade inte råd med ögonkirurgin som hennes fyrbenta vän behövde. Det sättet som hon försökte hitta pengarna hon behövde gick dock inte obemärkt förbi och så småningom lyckades hon nå sitt mål!

Vanessa adopterade Deko, en blandrasvalp. Snart märkte hon dock att något var fel med hunden så hon bestämde sig för att ta den till veterinären som upptäckte att Deko hade en tumör.

Vanessa hade inga tvivel om att vilja behandla Deko, men problemet var att hon inte hade råd med kostnaden för behandlingen hos veterinären.

För att samla in de pengar som behövdes bestämde hon sig för att dra nytta av det hon var bäst på, nämligen att göra sötsaker. Hon publicerade ett foto av Deko som innehöll ett skylt med orden "Jag säljer sötsaker för att betala för min kemoterapi" runt nacken och bifogar även fotografiet med veterinärens kvitto som intygar hans dåliga hälsa.

Advertisement

Förmodligen förväntade sig inte Vanessa en liknande framgång med bilden. På mycket kort tid kunde hon inte bara täcka summan för veterinärutgifterna, men även mer. Dekos blick och hans mattes försök att rädda honom berörde alla som såg inlägget.

Vanessa tog sedan ett annat foto där Deko och hon tackade alla för bidragen. Hon specificerade också att extrapengarna skulle spenderas på Dekos postoperativa rehabilitering.

En fin berättelse som visar att människor inte är likgiltiga!

Tags: DjurHundarRörande
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack