Hundägare tar fler selfies med sina husdjur än med sin partner enligt en ny undersökning - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hundägare tar fler selfies med sina…
Volontärerna hittar 4 hundar fast i tjära men inser att de fortfarande kan rädda dem Att förlora ett husdjur kan vara minst lika smärtsamt som att förlora en människa man håller av

Hundägare tar fler selfies med sina husdjur än med sin partner enligt en ny undersökning

Av sofia
354
Advertisement

Med spridningen av smarttelefoner har vanan att ta bilder på sig själv och av mat eller husdjur utvecklats exponentiellt. I synnerhet är de sistnämnda favoriterna hos många människor som skildrar dem på mobiltelefoner och delar sina dagliga aktiviteter på sociala medier. Hittills inget nytt, förutom en grej, nämligen att dessa söta varelser är mer närvarande i digitala album än "mänskliga" partners.

via: Rover
image: Max Pixel

Ja, i stället för att ta ett foto av sin man eller pojkvän föredrar många individer, särskilt kvinnor, att odödliggöra sin älskade valp hemma eller ute på promenad. Att avslöja detta är en undersökning utförd av Rover, som genomförde en undersökning med hundägare.

Enligt de insamlade uppgifterna erkände 65% av de som äger en hund att de tagit fler bilder av sitt husdjur än sin partner. En av fyra ägare hävdade att de tagit med sin hund på en romantiskt dejt. 47%, alltså nästan hälften av de intervjuade, uppgav istället att om de skulle bli tvugna att resa bort några dagar skulle de sakna sin hund mer än sin partner.

Dessutom erkände 78% av användarna att de skulle vilja att deras hund alltid var närvarande i alla livets viktiga stunder, till exempel vid ett frieri eller på en semester. Det är inte känt om urvalet av människor i gruppen hade barn eller inte, men oavsett detta är det uppenbart att länken mellan människor och husdjur är väldigt starkt.

image: SPAN

För att undersökningen ska bli fullständig borde vi också fråga dessa människors partners hur de känner sig med vetskapen om att de bara kommer på "andra plats" när det gäller minnesbilder och särskild uppmärksamhet. Skämt å sido är det svårt att tolka meningen med denna undersökning eftersom alla kan ge det en egen betydelse baserat på sina personliga åsikter och tankar.

Vad som är säkert är att den här undersökningen tillåter dem som hittills trodde att de var "konstiga" att ta en suck av lättnad i att föredra en selfie tillsammans med sitt husdjur snarare än att ta en tillsammans med sin bättre hälft.

Tags: DjurHundarMärkligt
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack