Hon vägrar att avbryta graviditeten trots den hemska diagnosen, efter 10 år är hon lyckligare än någonsin

av sofia

20 April 2019

Hon vägrar att avbryta graviditeten trots den hemska diagnosen, efter 10 år är hon lyckligare än någonsin
Advertisement

Kärleken till ens barn kan ibland överträffa alla behov, alla bekymmer och öppna dolda dörrar i vårt inre som ger liv åt former av mod som inte kan göra annat än att beröra de som bevittnar det. Just detta hände med Sarah Wickline Hull, en modig mamma som bestämde sig för att bekämpa cancer som läkare diagnostiserat henne med och fortsätta graviditeten för sin lilla dotters skull.

En sann historia berättade om kvinnans sociala nätverk som rörde många människor.

Advertisement
Facebook

Facebook

Sarah delade sin berättelse med sina egna ord på sin officiella Facebooksida, där hon i januari 2019 berättade för webben att hon hade en diagnostiserats med cancer under den tjugonde veckan av graviditeten. Onkologen hade omgående gett henne rådet om abort som ett sätt att för att skydda mammans liv och för att undvika obehagliga medicinska konsekvenser för henne och hennes bebis. Sarah hade emellertid redan beslutat att vägra abortalternativet efter att ha tillbringat år av infertilitet med sin man.

Hon följde sin instinkt och bestämde sig för att fortsätta graviditeten, på egen risk.

Advertisement

People are talking about the medical necessity of abortion to save the mother's life. I was one of those mothers. I...

Pubblicato da Sarah Wickline Hull su Giovedì 24 gennaio 2019

Från det ögonblicket sökte Sarah efter läkare som var villiga att stödja hennes riskabla beslut och hon lyckades till slut föda sin 34-veckor gamla dotter. Som hon påpekade i sitt modiga inlägg på Facebook, kommer Sarah att fira 10 år utan cancer i maj 2019 och kommer att fira sin dotters tionde födelsedag, som hon var villig att riskera sitt liv för.

Vad tycker du om berättelsen om Sarah Wickline Hull? Blev du rörd när du läste den?

Advertisement