En hund väntar på sina ägare i flera veckor trots att lågorna förstört hela huset

av sofia

18 April 2019

En hund väntar på sina ägare i flera veckor trots att lågorna förstört hela huset
Advertisement

Vi kommer alla ihåg de tragiska bränderna som inträffade i Kalifornien 2018. Tyvärr är detta område ständigt utsatt för bränder på grund av jordens geografiska konformation och en mycket allvarlig torka som inte visar något tecken på slut.

Vid det tillfället rörde flammorna också de bebodda områdena och människor var tvungna att lämna sina hem och ofta glömde de något av otroligt värde ... deras husdjur.

Lyckligtvis var en familj bland de lyckliga som kunde få uppleva ett lyckligt slut på denna glömska, även om hundarna fått möta katastrofer av alla slag innan de återförenades med sina ägare.

Advertisement
U.S. Department of Agriculture/Wikimedia

U.S. Department of Agriculture/Wikimedia

Miguel och Madison är två hundar som alltid har bott tillsammans med sin familj. Tyvärr, när flammorna plötsligt närmade sig, var deras ägare tvugna att lämna hemmet och bara ta med sig det allra nödvändigaste. I ögonblickets kaos förlorade familjen de två hundarna ur sikte och hade ingen möjlighet att stanna kvar och leta efter dem.

Advertisement
Shayla Sullivan/Facebook

Shayla Sullivan/Facebook

Herdehundar är kända för att vara otroligt trofasta och beskyddande hundar. De är kvar på det territorium de känner så länge som möjligt och försvarar sina ägare mot hot. Deras anknytning till "huset" är så stark att de inte går till okända platser även när allt omkring dem är aska.

Andrea Gaylor och Shayla Sullivan var desperata efter förlusten av sina hundar. Förutom att de hoppades på att få dem tillbaka, önskade de att de mådde bra och att de hade överlevt elden.

Miguel hittades och fördes tillbaka till ägarna strax efter, men av Madison fanns det tyvärr inga spår.

Madison’s parents were unable to get home to him when the Camp Fire spread. They hoped and prayed he would be OK. When...

Pubblicato da K9 Paw Print Rescue su Mercoledì 5 dicembre 2018

När det förödda området återvände till att bli säkert och fritt från bränder, tog sig några räddare dit för att patrullera området. Det var då, bland röken och resterna av de förkolnade husen som de fanna en hund som låg i askan. Det var Madison. Veckor efter att ha evakuerat huset, hade hon stannade där för att övervaka den plats där hon bodde hos sin familj och väntade på att se sina ägare igen.

Räddningspersonalen erbjöd mat och vatten men misslyckades med att föra Madison till en säkrare plats, det fanns inget sätt att flytta henne därifrån.

Bara några veckor senare fick familjen möjlighet att återvända till där deras hem en gång hade varit och när de kom fram kunde de inte tro sina ögon. Madison var där! Hon hade väntat på dem hela tiden, trots sin hunger, törst och den skadliga luften!

Familjen kunde nu sägas vara helt återförenad och glad över att ha klarat sig helt från eldens faror. En vacker historia med ett lyckligt slut i ett tragiskt sammanhang når hjärtat ännu starkare!

Advertisement