Den ädelsten som du dras till mest skulle kunna avslöja dina innersta önskningar - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den ädelsten som du dras till mest…
En hund väntar på sina ägare i flera veckor trots att lågorna förstört hela huset Den överges av sin ägare tillsammans med sin hundbädd och sina leksaker, dagen därpå hittar hunden en ny familj

Den ädelsten som du dras till mest skulle kunna avslöja dina innersta önskningar

Av sofia
18.279
Advertisement

Ädelstenarnas charm har aldrig upphört att utöva sin makt över människans fantasier. Med fantastiska former och färger, har dessa unika naturliga kristaller också många otroliga helande krafter tack vare den energi de ger ifrån sig.

Försök att välja en av följande ädelstenar, utan att tänka för mycket och du kommer att upptäcka att var och en på ett oväntat sätt kommer att avslöja dina mest hemliga och dolda önskningar.

Jaspis

Även känd som jordsten. Den här röda kristallen erbjuder trygghet och lugn, stabiliserar energin och gör att du känner dig lugnare och mer rofylld. Om du har valt denna sten kan du behöva ändra din mentalitet mot ett mer positivt och fokuserat tankesätt för att uppnå en större balans på det romantiska planet och inom familjen.

Howlit

Människor som väljer denna vill balansera sin kropp, sitt sinne och sitt hjärta. Denna sten belyser vårt perspektiv och våra förmågor. Dessutom är Howlit en sten som lugnar och främjar vänlighet, inre frid och en positiv attityd hos människorna runt omkring dig.

Den sägs vara bra även för dem som försöker återhämta sig från oönskade känslomässiga band.

Advertisement

Obsidian

Denna sten har en kraftfull energi som kan eliminera negativa saker som stress, ångest, spänning, ilska och rädsla. Den är mycket bra för att hantera giftiga relationer bättre och hjälper därför till att läka kropp och sinne. En mycket värdefull kristall för faserna av emotionell avgiftning i vårt liv.

Bärnsten

image: Pxhere

Det sägs att denna sten är laddad av solenergi, därför symboliserar den välbefinnande och glädje. Denna sten ger en känsla av säkerhet och värme som ingen annan. Absolut den mest varma ädelstenen du kunde ha valt!

Malakit

Malakit kan flytta inre energier och hjälpa dig att utveckla en kraftfull känsla av intuition för att undvika faror och risker. Denna sten ger en känsla av skydd och säkerhet.

Om du valt den, behöver du antagligen ett lugnare sinne i svåra situationer.

Advertisement

Ametist

Slutligen, den sten som hjälper oss att förbättra oss själva, så om du behöver övervinna missbruk eller skadliga vanor, kommer denna sten att vägleda dig. Det sägs att ametisten är perfekt för dem som söker andlig tillväxt.

Har du redan valt din favoritsten? Vilken dold sanning av din personlighet har den avslöjat?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack