Den ädelsten som du dras till mest skulle kunna avslöja dina innersta önskningar

av sofia

18 April 2019

Den ädelsten som du dras till mest skulle kunna avslöja dina innersta önskningar
Advertisement

Ädelstenarnas charm har aldrig upphört att utöva sin makt över människans fantasier. Med fantastiska former och färger, har dessa unika naturliga kristaller också många otroliga helande krafter tack vare den energi de ger ifrån sig.

Försök att välja en av följande ädelstenar, utan att tänka för mycket och du kommer att upptäcka att var och en på ett oväntat sätt kommer att avslöja dina mest hemliga och dolda önskningar.

Advertisement

Jaspis

Jaspis

Doronenko/wikimedia

Även känd som jordsten. Den här röda kristallen erbjuder trygghet och lugn, stabiliserar energin och gör att du känner dig lugnare och mer rofylld. Om du har valt denna sten kan du behöva ändra din mentalitet mot ett mer positivt och fokuserat tankesätt för att uppnå en större balans på det romantiska planet och inom familjen.

Advertisement

Howlit

Howlit

Ra'ike/wikimedia

Människor som väljer denna vill balansera sin kropp, sitt sinne och sitt hjärta. Denna sten belyser vårt perspektiv och våra förmågor. Dessutom är Howlit en sten som lugnar och främjar vänlighet, inre frid och en positiv attityd hos människorna runt omkring dig.

Den sägs vara bra även för dem som försöker återhämta sig från oönskade känslomässiga band.

Obsidian

Obsidian

Bordercolliez/wikimedia

Denna sten har en kraftfull energi som kan eliminera negativa saker som stress, ångest, spänning, ilska och rädsla. Den är mycket bra för att hantera giftiga relationer bättre och hjälper därför till att läka kropp och sinne. En mycket värdefull kristall för faserna av emotionell avgiftning i vårt liv.

Bärnsten

Bärnsten

Pxhere

Det sägs att denna sten är laddad av solenergi, därför symboliserar den välbefinnande och glädje. Denna sten ger en känsla av säkerhet och värme som ingen annan. Absolut den mest varma ädelstenen du kunde ha valt!

Malakit

Malakit

Kelly Martin/wikimedia

Malakit kan flytta inre energier och hjälpa dig att utveckla en kraftfull känsla av intuition för att undvika faror och risker. Denna sten ger en känsla av skydd och säkerhet.

Om du valt den, behöver du antagligen ett lugnare sinne i svåra situationer.

Advertisement

Ametist

Ametist

Gemstones/wikimedia

Slutligen, den sten som hjälper oss att förbättra oss själva, så om du behöver övervinna missbruk eller skadliga vanor, kommer denna sten att vägleda dig. Det sägs att ametisten är perfekt för dem som söker andlig tillväxt.

Har du redan valt din favoritsten? Vilken dold sanning av din personlighet har den avslöjat?

Advertisement