x
Den här killen vägrar ta ned fötterna…
Din mamma är unik och kommer att finnas där för alltid, på gott och ont Mamman ger sin 12- åriga son en smarttelefon, men först

Den här killen vägrar ta ned fötterna från sätet så en medresenär sätter sig på dem för att lära honom en läxa

19 Mars 2019 • Av sofia
252.342
Advertisement

Dagens ungdomar. Varje generation anser att de är mer uppfostrade än den nuvarande och vem vet om dagens unga människor kommer att tycka att de är mer uppfostrade än den framtida.

Det är svårt att föreställa sig att det kan finnas mer  oförskämda ungdomar än några av dem du kan möta på gatan idag eller på en tunnelbana, som den här unga killen som, för att spela och lyssna på musik, tog upp minst två platser med benen, i en tunnelbana full av människor. Men en modig passagerare bestämde sig för att göra något åt saken.


Killen var på tunnelbanan med fötterna på sätet. Under tiden spelade han utan att bry sig om att andra människor var tvugna att stå upp.

image: da_drought_3

Alla störde sig säkerligen på hans beteende, men endast en passagerare bestämde sig för att agera.

image: da_drought_3
Advertisement

På ett väldigt nonchalant sätt satte sig en man på den unge killens ben och tog den platsen som skulle ha varit ledig om killen hade varit mindre oförskämd.

image: da_drought_3

Pojken blev bokstavligt talat chockad av passagerarens gest. Förmodligen insåg han inte hur oanständigt hans beteende var och istället förvånades han av hur mannen betett sig.

Även pojkens mamma blev irriterad över passagerarens beteende, vilket visar att bakom ett oförskämt barn finns det ofta en lika oförskämd familj.

Episoden dokumenterades med några bilder och publicerade på sociala medier, vars användare, utan att behöva klargöra det, var helt överens med den modige passageraren.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack