Från hemlös till lyckad manager. Berättelsen om Drew som idag anställer de som lever på gatan precis som han själv en gång gjorde - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Från hemlös till lyckad manager. Berättelsen…
Han äter popcorn framför tv:n och dagen efter blir han inlagd på sjukhus för att hans kropp reagerar på det som ett okänt ämne Slösa inte tid på att hata de som skadar dig, ignorera och gå vidare istället

Från hemlös till lyckad manager. Berättelsen om Drew som idag anställer de som lever på gatan precis som han själv en gång gjorde

Av sofia
1.334
Advertisement

Livets gång är ofta mycket oförutsägbar. Det finns situationer där allt tycks gå i rätt riktning och plötsligt kollapsar allting, eller vice versa, situationer där man trot att allt är förlorat och där du istället kommer på fötter igen.

Det är också en fråga om tur, att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt, men också om mod och tålamod, som Drew Goodall har förtydligat med sin resa till helvetet och tillbaka.

image: Drew Goodall

När han var 20 hade Drew startat sin skådespelarkarriär och deltog i framgångsrika filmer med kända skådespelare som Hugh Grant. Trots den lovande starten vände situationen och blev förvärrad av dåliga erfarenheter och dåliga investeringar som snabbt ledde honom att förlora mycket pengar.

image: Drew Goodall

Att återvända hem till sina föräldrar skulle ha inneburit att han erkände sitt misslyckande, så han bestämde sig för att inte ge upp. Tyvärr ledde hans stolthet honom till att bli vräkt hemifrån och att leva på gatan i ungefär sex månader. Denna period var mycket svår, efter att ha tiggt om mat, började han missbruka alkohol och mötte alla de dagliga svårigheterna som denna situation medför.

Advertisement
image: Drew Goodall

Han började sedan putsa skorna på förbipasserande bara för att få lite pengar och var beroende av alla de personer i London som går till jobbet varje dag. Några månader senare öppnade en av hans stamkunder sin egen butik vid ingången där Drew arbetade och bestämde sig för att anställa honom. Denna möjlighet gjorde det möjligt för honom att återhämta sig och också ha tillräcklig erfarenhet för att starta egen verksamhet.

image: Drew Goodall

Det lilla projektet har blivit Sunshine Shoeshine, ett skonrengöringsföretag där Drew idag har anställt dussintals hemlösa. Som en framgångsrik chef tjänar han nu cirka 300.000 dollar om året och ägnar sitt liv åt att ge de mindre lyckligt lottade en chans.

Drew är ett levande exempel på hur man kan ta sig  upp ur spillrorna, men också hur man kan bidra till att göra världen bättre när man har möjligheten. Vad han upplevde satte ett spår i honom för alltid och han bestämde sig för att göra det han kunde för att hjälpa så många människor som möjligt att komma ur samma situation som han själv gått igenom.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack