Brevet från en son till sin pappa som valt att lämna honom - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Brevet från en son till sin pappa som…
Oordning i hemmet orsakar stress och ångest enligt psykologerna Dessa ord hjälper INTE en person som går igenom något smärtsamt

Brevet från en son till sin pappa som valt att lämna honom

1.936
Advertisement

Att bli förälder är en underbar upplevelse som en person står inför i livet, men för vissa kan det också bli en svår utmaning. Det är inte ovanligt att en kvinna förblir ensam med ett barn efter att hennes man lämnat henne, skrämd av tanken att ta ansvar och tvingar barnet att leva med ett tomrum och att resten av livet försöka förstå varför hans far inte velat ha henne eller honom.

Här är brevet från en son till mannen som inte ville vara hans pappa.

image: Unsplash

Till dig som har bidragit till att ge mig livet säger jag tack.

Tack för att jag utan dig aldrig hade lärt känna den underbara kvinnan som fostrat mig och för att hon utan dig aldrig hade upptäckt hur stark och modig hon är.

Jag bryr mig inte om varför du lämnade mig, du hade säkert dina skäl och om du inte kunde bidra på något sätt till mitt liv, tror jag att det var ödet som ville att du skulle försvinna och inte vara en del av det.

Ibland kanske du tänker på mig, undrar hur jag är, kanske har du till och med sett mig när jag går hemifrån någon gång. Jag gör det också, jag tänker på hur mitt liv skulle ha varit om du inte hade försvunnit. Sanningen är dock att jag faktikt inte lidit särskilt mycket, den kvinna du övergav lyckades fylla tomrummet du lämnade.

Jag förlåter dig för att du kanske inte hade något mer att ge, även om det i början var svårt att acceptera att inte ha en pappa. Jag klarade mig trots problemen, jag lärde mig bli självständig och att kärleken som verkligen betyder något är den från människor som verkligen vill finnas vid min sida.

image: Maxpixel

Jag har aldrig hört något ont om dig, trots allt finns det inte mycket att säga om någon som aldrig varit där. Men jag vet att jag inte vill ha en man som du i mitt liv, än mindre i mina barns.

Din frånvaro hjälpte mig att förstå mitt värde, jag lärde mig själv att välja människorna jag älskar. Mina strider och mina framgångar har inget med dig att göra. Om jag har ärvt något från dig har jag ingen aning om vad det är, för det som har gjort mig till den  jag är, är kärleken från en kvinnan som du lämnade ensam.

Jag hatar inte dig för jag har redan förlåtit dig. Jag lyckades erövra min lycka utan din hjälp. Om jag är här idag är det också tack vare dig, en person som lämnade för att han inte ville se mig växa upp.

Tags: BarnRörande
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack