Omringa dig med människor som får dig att mår bra eller som åtminstone inte stör dig - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Omringa dig med människor som får…
Ibland säger vi att vi är trötta, men i verkligheten är vi nedstämda Män som har en kurvig kvinna vid sin sida är 10 gånger lyckligare enligt vetenskapen

Omringa dig med människor som får dig att mår bra eller som åtminstone inte stör dig

468
Advertisement

Om du är trött på att vara tillsammans med negativa människor, som inte hjälper dig att växa, som håller dig tillbaka när det är dags att fortsätta och som inte kan glädjas åt dina prestationer, förändra då din värld.

Om du fått nog av de som bara låtsas vilja dig väl, men som inte gör annat än att döma dig och kritisera, be dem dra åt skogen då bara du vet vad som är bäst för dig.

Var inte rädd för att röra om i ditt liv, för att säga nej, för att ta avstånd från någon som får dig att lida istället för att vara en källa till ditt välbefinnande.

image: Unsplash

Var inte rädd för vad andra tycker om dig och dina val, för enbart du kan bygga upp din egen lycka. Du förtjänar ett underbart liv, du förtjänar att träffa bra människor som kan uppmuntra dig och överföra  positivitet.

Du förtjänar att nå dina mål och förverkliga dina drömmar, du förtjänar att ha någon som uppmuntrar dig och stöttar dig, som inte bara säger att du har fel, utan som även hjälper dig att förstå varför. Välkomna de som har samma mål, vara en motivation och en resurs för dem precis som de är för dig.

Välkomna dem som verkligen förtjänar att dela din väg, lär av dem precis som de kommer att lära av dig. Känn dig inte skyldig över att avsluta ett förhållande som inte längre fungerar, med tiden kommer du att förstå att det var bättre så för alla.

Känn dig inte skyldig om du vill ta emot och inte bara ge, om du vill bli älskad precis som du kan älska. Lev livet fullt ut, kyss långsamt, gråt med hela din själ, skratta med hela ditt hjärta och älska med uppriktighet.

image: Unsplash

Lev ditt liv utan att tänka på hur andra skulle göra, lev det för att du inte har ett i reserv och börja leva det så snart som möjligt. Glöm aldrig att uppskatta dig själv varje dag, att älska dig själv, att förlåta dig själv, att acceptera dig själv och att ge dig själv en andra chans. Glöm aldrig att uppskatta andra, de som är värda din kärlek, de som är värda din tid, de som är värda din respekt.

Bli den bästa versionen av dig själv, träna på förståelse för att det är ännu bättre än rättvisa, utöva medlidande eftersom det är smartare än hat. Bli den typ av person som du skulle vilja dela ditt liv med, titta på världen med vänliga ögon, eftersom världen kommer att titta tillbaka.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack