7 typer av människor som kan ha en negativ inverkan på vårt psykiska välmående - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
7 typer av människor som kan ha en…
16 skäl för vilka Skorpionen är ansedd som ett av de starkaste stjärntecknen Äldrevården bekräftar att man idag enbart blir gammal efter det att man fyllt 75

7 typer av människor som kan ha en negativ inverkan på vårt psykiska välmående

Av sofia
1.290
Advertisement

Det är inte alltid lätt att erkänna att vi har människor i vår närhet som medvetet eller omedvetet, skadar vårt känslomässiga och psykiska lugn. Att ta avstånd ifrån dem är minst lika komplicerat, både för vad dessa individer representerar för våra liv och för vårt mentala tillstånd. Det finns 7 typer av människor som påverkar vårt liv negativt vilket gör det svårt för oss att leva i frid. Här är exempel på dem.

image: pexels
  • 1. De olyckliga: de ångrar konstant allt de är och allt de gör och hur mycket vi än försöker finna giltiga skäl för att övertyga dem om motsatsen, kommer vi inte att lyckas.
  • 2. De manipulativa: för att uppnå sina mål skulle de göra vad som helst, det är nödvändigt att finna styrkan till att kapa de band som binder oss till människor av denna typ.
  • 3. De dramatiska: deras överdrivna sätt tynger på vårt liv.
  • 4. Pessimisterna: Att ha människor som alltid är negativa är inte bra för vår själ, som på grund av detta inte kan finna frid.
image: pexsnap.com

5. Rebellerna: de är de som säger att de accepterar oss och älskar oss för de vi är, men i verkligheten försöker de att påverka oss med fakta och tankar som inte tillhör oss. I livet är det viktigt att förändras, men förändringen måste komma från oss och inte från andra.

6. De som hyser agg: de glömmer aldrig det förflutna och påminner oss om det hela tiden.

7. De känslokalla: Att vara med sådana människor är inte lätt, de kan inte ge oss det vi behöver och gör oss både missnöjda och olyckliga.

Även om människor av denna typ är skadliga för oss, är de fortfarande individer som, liksom oss, har sina existentiella draman. Innan vi klipper banden med dem bör vi lära oss att lyssna på dem, kanske löser vi ingenting, men vi kan åtminstone gå därifrån med huvudet högt och med vetskapen om att vi har försökt.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack