6 skäl till varför Vågen anses vara det mest ädla stjärntecknet - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
6 skäl till varför Vågen anses vara…
Äldrevården bekräftar att man idag enbart blir gammal efter det att man fyllt 75 En frånvarande pappa skulle kunna påverka ett barns känslomässiga utveckling enligt psykologin

6 skäl till varför Vågen anses vara det mest ädla stjärntecknet

Av sofia
1.353
Advertisement

Vågens tecken kännetecknas av en slags moralisk och personlig balans som känns igen i deras starka känsla av rättvisa, känslighet, empati och stora omsorg för vilket intryck de ger andra. De har en mycket stark personlighet som anpassar sig väl för den sociala sektorn och att kämpa för ideal, men är också mycket känsliga, så pass mycket att de kan fastna i sina egna tankar och bli introverta på bara några minuter. De som vi kommer att lista här är de 6 kännetecken för vilka Vågen anses vara det mest ädla tecknet av dem alla.

image: Pixabay
  • 1. Konstnärlighet. De som är födda i Vågens tecken älskar konst, öppna utrymmen och miljön. Det kan hända att du finner dem med huvudet bland molnen men det betyder inte att de går igenom ett ögonblick av förvirring, de samlar bara sina tankar för att organisera sin strategi.
  • 2. Elegans. Du kommer aldrig se en Våg som inte har ägnat rätt uppmärksamhet åt sina kläder och sitt utseende för övrigt. Han/hon gör det inte för att sticka ut bland mängden, utan det är bara en återspegling av den personens karaktär och personlighet.
  • 3. Rättvisa. Det är en av de vackraste egenskaperna hos detta tecken som verkligen visar vilken ädel anda de har. De tolererar inga former av orättvisa och förtryck, därför är de alltid redo att ställa sig på de svagastes sida och med de som befinner sig i en missgynnad situation
image: Pixabay

4. Känslighet. Ett av de viktigaste dragen hos detta tecken. Den som är född i Vågens tecken pratar ofta om "oss" istället för "jag" och har en naturlig känsla för harmoni och den redan nämnda rättvisan. Att bemöta situationer där dessa aspekter kommer i andra hand får Vågen att må dåligt.

5. Förmågan att socialisera. Den som är född i Vågens tecken kan knappt leva utan vänner, utan relationer och utan att dela. Det har lätt för att medla och kompromissa vid behov för en ädel sak och för att uppnå viktiga mål. Men de klarar inte av lättsinnighet, trots att de är mycket sällskapliga, har de fortfarande en bra förmåga att kontrollera sig själva.

6. Ta hand om sig själv. Vågen ägnar tid och omtanke åt sitt eget utseende och umgås sällan med folk som inte har samma "livsfilosofi". Uppmärksamheten de riktar gentemot sin egen kropp ses som en form av respekt för sig själv som om det var en slags personlig värdighet.

Känner du någon Våg med dessa egenskaper?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack