Hon blir lämnad av sin pojkvän för att hon vägde mer än 100 kg, men nu är hon Fröken Storbrittanien - TittaPaVideon.se
x
Hon blir lämnad av sin pojkvän för…
Han kramar sin 98-åriga mamma igen efter 1 år av social distansering - kvinnans ansiktsuttryck har inget pris

Hon blir lämnad av sin pojkvän för att hon vägde mer än 100 kg, men nu är hon Fröken Storbrittanien

13 April 2021 • Av sofia
1.031
Advertisement

Människor som är överviktiga är ofta mycket väl medvetna om riskerna som deras fysiska tillstånd medför, men ändå har många av dem inte styrkan att möta problemet med mod och beslutsamhet och skyddar sig helst från omvärlden på grund av rädslan för förändring och dess följder. En värld som emellertid inte alltid är snäll mot människor som har problem med övervikt och där de ofta blir måltavlor eftersom de inte lever upp till samhällets skönhetsnormer.

via: The Sun UK

Det här är historien om Jen Atkin, en brittisk tjej från Grimsby i engelska Lincolnshire som gick från att väga hela 108 kilo till att bli modell och Fröken Storbritannien.

Till en början var Jen överviktig och gjorde ingenting annat än att döva sin frustration med mat. Vid en viss tidpunkt bestämde sig till och med hennes pojkvän för att lämna henne på grund av hennes tillstånd, något som fick henne att falla in i en svacka: "Den dagen han lämnade mig trodde jag att mitt liv var över - jag grät i veckor och jag använde maten som tröst..."

Men det tog inte lång tid för Jen Atkin att inse att det var hon själv och ingen annan som kunde sätta stopp för allt detta och det var därför hon de följande månaderna började ta långa, snabba promenader, skrev in sig på gym och började gå ner i vikt. På mindre än två år har den brittiska tjejen gått ner cirka 50 kg, vilket är hälften av det hon vägde innan!

När hon nått sin idealvikt bestämde sig Jen för att delta i Fröken Storbritannien tävlingen. Vid första omgången hamnade hon på andra plats, men vid andra försöket lyckades tjejen som en gång varit överviktig och känt sig missnöjd med sin kropp och sitt liv nå sitt mål och kröntes till Fröken Storbritannien!

Advertisement

Flickan strålade praktiskt taget: "Att vinna fröken Storbritannien markerar slutet på en lång och svår men också överraskande resa [...] För många år sedan var jag förkrossad över mitt utseende men i slutändan, om jag tittar tillbaka var det det bästa som kunde ha hänt mig!"

Nu har Jen Atkins påskyndat sin karriär och efter att ha vunnit den prestigefyllda titeln bestämde hon sig för att försöka uppfylla sin dröm om att bli countrysångerska och hennes första singel gick omedelbart upp på topplistorna.

Historien om Jen Atkin påminner oss än en gång om att det inte finns något vi inte kan uppnå i livet, det finns inget som inte kan bli verklighet om vi verkligen vill ha det, det finns inget mål vi inte kan nå med hjälp av vår styrka, vår uthållighet och vårt mod.

Denna tjej, efter ett turbulent förflutet med en konstant känsla av missnöje, har äntligen lyckats och vi är väldigt glada över att se henne lycklig, uppfylld och tillfredsställd. Äntligen är hon tillfreds med sig själv!

Snacka om att den killen som några år tidigare lämnat henne har gått miste om något!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack